Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Trădare! Anunţ-bombă înainte de El Clasico: rivalul semnează cu Barca!

BREAKING | Trădare! Anunţ-bombă înainte de El Clasico: rivalul semnează cu Barca!

FC Barcelona

Comentarii

Trădare înainte de El Clasico, Real Madrid - Barcelona. Sergio Reguilon (25 de ani), fotbalistul crescut la Real Madrid, a fost propus Barcelonei prin intermediul agenţilor săi. Presa din Spania a aflat despre negocieri.

Presa spaniolă anunţă o trădare, înainte de El Clasico, Real Madrid - Barcelona. Rivalul Barcelonei, Sergio Reguilon, fundaşul stânga crescut la Real Madrid şi vândut la Tottenham, a fost propus pe Camp Nou prin intermediul agenţilor.

BREAKING | Trădare! Anunţ-bombă înainte de El Clasico: rivalul semnează cu Barca!

Barcelona caută un fundaş stânga care să-i creeze concurenţă lui Jordi Alba, titular indiscutabil în banda stângă a apărării. Jose Gaya, căpitanul Valenciei, a fost primul nume de pe lista catalanilor, dar acesta îşi va prelungi contractul cu "Liliecii".

Aşadar, căutările Barcelonei continuă, dar a apărut o variantă surpriză. Sergio Reguilon, fundaşul crescut la Real Madrid încă de o vârstă fragedă, a fost propus de agenţii săi la FC Barcelona. Ar fi o adevărată trădare, anunţul fiind făcut chiar înainte de El Clasico, Real Madrid - Barcelona, din LaLiga.

Anunţul-bombă este făcut de jurnalistul Gerard Romero, care a specificat faptul că agenţii lui Sergio Regulion l-au propus pe fundaşul crescut în curtea rivalei Real Madrid la FC Barcelona, având în vedere nevoia catalanilor de un nou fundaş stânga.

Barcelona i-a mai avut pe listă pe Jose Gaya, Alex Grimaldo, Marcos Alonso şi Nicolas Tagliafico.

În 2020, Real Madrid l-a vândut pe Sergio Reguilon la Tottenham, în Premier League, cu 30 de milioane de euro. Asta după ce fundaşul stânga a debutat la echipa mare de pe "Santiago Bernabeu". În acest sezon, Sergio Reguilon a jucat 28 de meciuri, a marcat de două ori şi a livrat trei pase de gol în toate competiţiile cu Tottenham.

  • 28 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Sergio Reguilon în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: barcelona transfer sergio reguilonsergio reguilon transfer barcelonabarcelona rival real madridbarcelona el clasico real madrid 

viewscnt
Articole similare