Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | De la drama războiului, direct în elita fotbalului. Valentin Cojocaru, transfer senzaţional la o fostă campioană a Europei

OFICIAL | De la drama războiului, direct în elita fotbalului. Valentin Cojocaru, transfer senzaţional la o fostă campioană a Europei
Comentarii

Valentin Cojocaru va ajunge la una dintre cele mai titrate echipe din Ţările de Jos.

De la drama războiului, direct în elita fotbalului. Valentin Cojocaru, transfer senzaţional la o fostă campioană a Europei

UPDATE OFICIAL | Valentin Cojocaru este noul fotbalist al lui Feyenoord.

Războiul izbucnit de Rusia a oprit fotbalul în Ucraina. FIFA a decis că jucătorii cluburilor din ţara vecină pot semna temporar cu echipe din alte campionate, chiar dacă ferestrele clasice de transferuri sunt închise în momentul de faţă.

În acest context, Valentin Cojocaru, care era legitimat până acum la Dnipro, în Ucraina, va semna cu o echipă din vestul Europei.

Portarul de 26 de ani va ajunge la Feyenoord, ocupanta locului trei în Eredivisie şi campioana Olandei din 2017, conform presei din ţara menţionată.

Portarul titular Justin Bijlow este accidentat şi va rata întregul sezon, astfel că Feyenoord a apelat la Cojocaru. Totuşi, românul va fi rezerva lui Ofir Marciano, al doilea portar al echipei, anunţă publicaţia AD, prin jurnalistul Mikous Gouka, pe Twitter.

”Feyenoord are nevoie urgentă de un portar şi soluţia pare să fie Valentin Cojocaru. Portarul român vine la Rotterdam din prima ligă a Ucrainei. Cojocaru are 1,95 m şi ultima oară a jucat la Dnipro.

Războiul a închis fotbalul din Ucraina, iar Cojocaru va juca la Feyenoord pentru restul sezonului. Cel mai probabil, Ofir Marciano va fi titular în continuare, iar Cojocaru va fi rezerva sa. Titularul Justin Bijlow nu va mai juca în acest sezon”, au scris jurnaliştii de la Sportnieuws.

Valentin Cojocaru evolua la Dnipro din vara anului trecut, fiind titular. A jucat 14 meciuri şi a primit 12 goluri până la întreruperea campionatului din Ucraina.

De-a lungul cariererei, Cojocaru a trecut pe la FCSB, Crotone, Frosinone, Apollon Limassol, Viitorul şi FC Voluntari, iar acum va ajunge la Feyenoord, unde va rămâne până la finalul sezonului.

Feyenoord este una dintre cele mai titrate echipe din Olanda, alături de Ajax şi PSV. A câştigat de 15 ori Eredivisie şi a cucerit şi Cupa Campionilor Europeni, în 1970.

Afla mai multe despre: cojocarufeyenoord 

viewscnt
Articole similare