Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mitică Dragomir e sigur: "Rareş Ilie l-ar putea întrece pe Octavian Popescu". Cele două capitole la care este peste jucătorul de la FCSB

Mitică Dragomir e sigur: "Rareş Ilie l-ar putea întrece pe Octavian Popescu". Cele două capitole la care este peste jucătorul de la FCSB

Superliga

Comentarii

Octavian Popescu este jucătorul momentului la FCSB, iar Gigi Becali îşi propună să îl vândă cu bani mulţi.

Mitică Dragomir e sigur: "Rareş Ilie l-ar putea întrece pe Octavian Popescu". Cele două capitole la care este peste jucătorul de la FCSB 

Octavian Popescu este cu certitudine omul numărul unu în momentul de faţă de la FCSB, iar Gigi Becali vrea să dea un adevărat ”tun” financiar.

Octavian Popescu este cel mai râvnit fotbalist din lotul celor de la FCSB; iar cota sa de piaţă creşte de la un meci la altul. În prezent, ”perla” lui Gigi Becali valorează 1,9 milioane de euro, conform specialiştilor de la transfermarkt.com.

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, a făcut o comparaţie inedită între Octavian Popescu de la FCSB şi Rareş Ilie de la Rapid.

În opinia fostului şef de la Ligă, jucătorul giuleştenilor are calităţi mai bune ca atacantul de la FCSB!

"Octavian Popescu se face fotbalist. De la Mutu poate doar Rareş Ilie l-ar putea întrece pe Popescu. Are capacitate de efort mai mare decât Octavian Popescu. Poate n-are aceeaşi personalitate, dar are fizic mai bun, capacitate de efort foarte mare. Îl ştiu de la 12 ani.

În afară de cei doi poate şi Ianis Stoica ar putea creşte. Dar n-am auzit până acum fotbalist care stă pe tuşă să devină mare fotbalist. Dacă Octavian Popescu ar merge în campionatul Spaniei ar face faţă la majoritatea echipelor din Spania.

E un jucător care loveşte foarte bine mingea cu ambele picioare, dar nu prea dă cu capul. Are forţă în picioare, viteză, dar nu loveşte mingea cu capul. Rareş Ilie dă bine cu capul. Dacă nu înveţi până la 18 ani, foarte greu mai înveţi după această vârstă.

Dacă ajunge la echipa naţională şi joacă bine, se vinde cu peste 15 milioane de euro. Poate ajunge şi la 50 de milioane, dar nu se ştie. Rareş Ilie e cu un an mai mic decât Popescu, contează foarte mult. Sunt 4-5 jucători care vin bine din urmă.

E şi ăsta de la Craiova. Vlădoiu putea ajunge fotbalist, dar nu joacă. Baiaram poate ajunge fotbalist, dar nu ştiu ce capacitate de efort are. Mai e şi Petrila la Cluj. Eu pe ăştia i-aş lua direct la echipa mare a României", a spus Dumitru Dragomir, conform Prosport.

  • 30 de partide are Ilie în actuala stagiune pentru Rapid. Mijlocaşul ofensiv a marcat de două ori şi a oferit cinci assist-uri
  • 29 de meciuri a jucat Popescu în tricoul echipei FCSB, pentru care a marcat de opt ori şi a pasat decisiv de trei ori

Afla mai multe despre: octavian popescurareş iliefcsbrapid 

viewscnt
Articole similare