Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluire de ultimă oră! Cine sunt jucătorii de la FCSB pe care Edi Iordănescu plănuieşte să îi convoace la naţională

Dezvăluire de ultimă oră! Cine sunt jucătorii de la FCSB pe care Edi Iordănescu plănuieşte să îi convoace la naţională

FCSB

Comentarii

Edi Iordănescu ar fi decis deja ce jucători îşi doreşte să convoace de la FCSB la prima acţiune ca selecţioner.

Edi Iordănescu mai are doar o săptămâna până când va ocupa banca echipei naţionale pentru prima dată, în amicalul împotriva Greciei.

Noul selecţioner şi-a anunţat lista provizorie de convocări pentru stranieri, însă niciun anunţ nu a fost făcut în legătură cu jucătorii din Liga 1 care au să fie chemaţi.

Totuşi, conform Fanatik, Edi Iordănescu ar fi decis deja ce jucători îşi doreşte să convoace de la FCSB.

Doar doi jucători de la formaţia pregătită de Toni Petrea ar fi pe lista noului selecţioner, Florin Tănase şi Octavian Popescu.

S-a făcut mare caz în jurul posibilei convocări a perlei FCSB-ului la naţională şi se pare că Edi Iordănescu este de părere că Tavi Popescu este pregătit pentru acest pas.

Jucătorii FCSB-ului pe care Edi Iordănescu plănuieşte să îi convoace la echipa naţională

Lucian Sânmărtean a fost întrebat despre tinerii jucători pe care îi poate vedea făcând pasul la prima reprezentativă a României, iar numele lui Tavi Popescu a fost primul care i-a venit în minte.

Fostul internaţional român a vorbit la superlativ despre perla FCSB-ului şi i-a menţionat şi pe Dennis Man şi Valentin Mihăilă ca tineri care pot face diferenţa în tricoul României.

Dacă e să mă raportez la campionatul nostru, Tavi Popescu, care este debordant, pentru vârsta lui are o încredere şi un potenţial deosebit.

Este şi ajutat de conducere şi de jucători. E propulsat tot timpul sus şi e protejat. Este un jucător care va produce foarte mulţi bani, dar e şi un jucător cu real talent.

Dacă e să mă uit afară, cei mai tineri, Man, Mihăilă, văd că deja încep să performeze la un nivel foarte bun. Iar ca experimentaţi îl am pe Nicuşor Stanciu, Răzvan Marin, Alex Cicâldău.

Şi bătrânul bătrânilor, Claudiu Keşeru, care, săracul, din punct de vedere al profesiei are câte ceva de suferit”, a declarat Lucian Sânmărtean, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare