Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

În ciuda haosului pe care l-a lăsat la club, Ionuţ Negoiţă îşi permite să se amuze pe seama transferurilor făcute de Dinamo: ”Mbappe rămâne liber, ar fi o soluţie”

În ciuda haosului pe care l-a lăsat la club, Ionuţ Negoiţă îşi permite să se amuze pe seama transferurilor făcute de Dinamo: ”Mbappe rămâne liber, ar fi o soluţie”

Dinamo București

Comentarii

Ionuţ Negoiţă s-a amuzat pe seama fostei sale echipe, Dinamo, în ciuda faptului că şi el este responsabil pentru situaţia în care a ajuns echipa.

După ce a condus-o pe Dinamo pentru şapte ani, din 2013 în 2020, Ionuţ Negoiţă şi-a vândut pachetul majoritar de acţiuni lui Pablo Cortacero.

Deşi spaniolul a fost cel care a lăsat clubul să ajungă în situaţia în care se află şi acum, nici succesorul său nu se poate mândri că ar fi avut un ”mandat” mai bun în Ştefan cel Mare.

Dinamo a intrat pentru prima dată în insolvenţă în perioada în care Negoiţă era patron, iar problemele financiare erau existente încă de pe vremea sa, chiar dacă Pablo Cortacero le-a accentuat.

Fanii dinamovişti nu îşi aduc aminte cu fericire de Negoiţă, iar ultimele sale declaraţii mai mult ca sigur nu-i vor ”aduce puncte” cu suporterii alb-roşii.

Fostul patron din Ştefan cel Mare a criticat dur jocul echipei şi s-a amuzat pe seama clubului şi transferurilor făcute.

Ionuţ Negoiţă se amuză pe seama transferurilor făcute de Dinamo

Este o rază de speranţă, înţeleg că Academica Clinceni şi Gazul sunt ca şi duse, deci practic locul de baraj este asigurat.

Din păcate, nu văd potenţial pentru a se spera la mai mult decât locul de baraj, care a venit, oarecum, cadou. Trebuie să câştige barajul şi nu va fi uşor, după părerea mea.

Sunt nişte realităţi din păcate, speram ca în iarnă să reuşească să aducă ceva jucători mai buni, iar în play-out se putea recâştiga şi să se urce puţin în clasament.

Nu văd că s-ar putea realiza treaba asta Sincer, m-am uitat aşa sporadic la meciuri.

Când văd calitatea jocului, nu perseverez prea mult în a mă uita, că îmi pierd timpul, dar ştiu că, din vară, Mbappe va rămâne liber de contract şi ar fi soluţie pentru sezonul următor, mă gândesc.

Ca să existe şi un echilibru cu celălalt «Mbappe» de la rivala lui Dinamo. Cred că ar fi un lucru bun. Treaba lui cum, doar să joace”, a declarat Ionuţ Negoiţă pentru Pro TV.

Afla mai multe despre: ionuţ negoiţă 

viewscnt
Articole similare