Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Ciobotariu, declaraţia serii: ”Până la urmă, aşa cum zice şi tata mereu, suntem o echipă greu de învins, nu o echipă mare”

Denis Ciobotariu, declaraţia serii: ”Până la urmă, aşa cum zice şi tata mereu, suntem o echipă greu de învins, nu o echipă mare”

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari a reuşit să îşi treacă în cont prima victorie din play-off, scor 3-1, împotriva Universităţii Craiova.

Vineri seara, a doua etapă din play-off-ul Ligii 1 a debutat cu duelul dintre FC Voluntari şi Universitatea Craiova.

Înaintea partidei, formaţia pregătită de Laurenţiu Reghecampf părea cea mai în formă din campionatul nostru, însă seria sa de victorii s-a încheiat brusc la Voluntari.

Echipa ilfoveană s-a impus cu 3-1 împotriva oltenilor, graţie unei prestaţii de senzaţie a lui Constantin Budescu.

În urma acestei victorii, formaţia pregătită de Liviu Ciobotariu s-a apropiat la trei puncte de locul trei, ocupat de Universitatea Craiova.

După fluierul final, fiul tehnicianului lui Voluntari a oferit declaraţia serii, ”citându-l” pe tatăl său.

Denis Ciobotariu a punctat că formaţia ilfoveană nu este o echipă mare, dar este greu de învins, mentalitate care i-a adus pe ilfoveni la un pas de cupele europene, pentru doar a doua dată.

Denis Ciobotariu, declaraţia serii

Voluntari oricum va obţine cea mai bună clasare din istorie în urma acestui sezon, reuşind să prindă cupele europene graţie triumfului din Cupa României.

Precedent, formaţia ilfoveană nu încheiase niciun sezon mai sus de poziţia a noua.

Vrem să facem aici rezultate cât mai bune şi să demonstrăm că nu am intrat din întâmplare în play-off. Cred că am fost mai pragmatici, am înscris ocaziile pe care le-am avut.

Budi cu pasele lui au făcut diferenţa, una sau poate mai multe. Toate trei goluri mă refer, în special la exteriorul pe care l-a dat la Marcelo cu pas înapoi.

Cred că am fost puţin defavorizaţi, atâta tot, în prima parte a celei de-a doua reprize, în rest arbitrajul a fost foarte bun.

Până la urmă, aşa cum zice şi tata mereu, suntem o echipă greu de învins, nu o echipă mare.

Noi ne dorim să încurcăm cât mai multe echipe, să scoatem rezultate cât mai bune pentru noi şi acest rezultat este foarte mare.

Pentru noi e un rezultat uriaş, nu un rezultat normal”, a declarat Denis Ciobotariu.

Afla mai multe despre: denis ciobotariu 

viewscnt
Articole similare