Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutare şoc! Chipciu poate ajunge la o echipă din Liga 3. Conducerea clubului confirmă: "Îi oferim condiţii" | EXCLUSIV

Mutare şoc! Chipciu poate ajunge la o echipă din Liga 3. Conducerea clubului confirmă: "Îi oferim condiţii" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Aventura lui Alexandru Chipciu (33 de ani) sub comanda lui Dan Petrescu s-a încheiat, a confirmat preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj. În acest moment, mijlocaşul are două variante pentru a-şi continua cariera. El poate ajunge inclusiv în Liga 3.

Alex Chipciu poate ajunge în Liga 3 dacă nu-şi găseşte echipă

Cu şase titluri de campion al României, trei cu FCSB şi trei cu CFR Cluj, Alex Chipciu este liber să o părăsească pe actuala campioană a Ligii 1. Cristi Balaj a recunoscut pactul pe care clubul îl are cu fostul internaţional român. Dan Petrescu nu-l mai doreşte în lot şi nici jucătorul nu-şi mai vede viitorul în Gruia. 

CFR Cluj e de acord cu rezilierea înţelegerii, deşi fostul tricolor mai avea un an de contract. Astfel, impresarul său fie îi va găsi o echipă care să-i acorde salariul dorit, fie va fi trimis la CFR Cluj II, echipă care evoluează în Liga 3. De altfel, acolo au ajuns, în sezonul recent încheiat, şi alţi fotbalişti pe care Dan Petrescu nu a contat, precum: Sergiu Buş, Ovidiu Hoban, Roger sau Cătălin Itu. 

"Nu a plecat cu echipa (n.r. - în cantonament). Am căzut de acord să rezilieze sau să caute un transfer, e un jucător bun, era dorit de U Cluj. E mult peste media campionatului, dar e decizia antrenorului şi a lui Chipciu.

Dacă nu îl ia nimeni, avem echipa a doua. Îi vom oferi condiţii de pregătire, îl vom sprijini să caute un contract, vom suporta şi noi o parte din salariu", a declarat Cristi Balaj pentru Orange Sport. 

Preşedintele lui CFR Cluj a vorbit şi despre celelalte plecări din lot, printre care jucătorii vânduţi la Rapid Bucureşti, Costache şi Ştefan, Bouhenna, ajuns la FCSB, şi Hindrich, împtrumutat în Ungaria. 

"Costache a plecat, pentru că în zona lui erau Petrila şi am adus şi mijlocaş, era mai greu pentru el. Intra în ultimele şase luni de contract şi am considerat că e mai bine să îi dăm voie să plece să joace la un club important.

Costache şi Ştefan au fost vânduţi. Am luat bani şi pe Hindrich. Toţi jucătorii plecaţi de la CFR au fost vânduţi, au fost şi situaţii în care am reziliat cu jucători care aveau de primit bani. Financiar putem să raportăm că un câştig. Bouhenna reziliat", a mai spus Cristi Balaj. 

În această vară, CFR Cluj i-a transferat pe: Vito Hammershoy - Mistrati, Karlo Muhar, Karlo Brucic, Christopher Braun , Denis Kolinger şi Jefte Betancor. 

Afla mai multe despre: alexandru chipciucfr clujdan petrescutransferuri cfr clujalexandru chipciu u cluj 

viewscnt
Articole similare