Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a păcălit Gigi Becali? Pe cine a transferat la FCSB. EXCLUSIV: ”La noi nu mai prindea nici banca”

S-a păcălit Gigi Becali? Pe cine a transferat la FCSB. EXCLUSIV: ”La noi nu mai prindea nici banca”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a transferat un jucător care nu mai prindea nici măcar lotul de 18 jucători la fosta sa echipă.

Patronul FCSB este în continuare cumpătate pe piaţa transferurilor, în tentativa de a ţine cheltuielile sub control. Gigi Becali este interesat doar de jucători ieftini sau care pot veni liberi de contract.

Ultimul transfer făcut de Gigi Becali este însă un jucător care nu mai intra în planurile echipei sale şi nu mai prinde lotul de 18 jucători.

S-a păcălit Gigi Becali? Pe cine a transferat: ”Nu ştiu dacă nu avea loc la noi”

Gigi Becali încearcă să rezolve în această vară câteva dintre problemele cu care se confruntă Toni Petrea. Printre ele, găsirea unor soluţii pentru centrul apărării.

FCSB are probleme serioase cu fundaşii centrali, după ce Andrei Miron şi Paulo Vinicius au plecat, în timp ce Iulian Cristea s-a accidentat grav la naţională şi va lipsi în jur de 6 luni.

Gigi Becali l-a transferat deja pe Joyskim Dawa, de la FC Botoşani şi a ajuns la un acord cu Rachid Bouhenna, care şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj.

Despre ultimul, Cristi Balaj - preşedintele campioanei României - spune că este un fundaş central bun, dar că nici măcar nu mai prindea lotul la CFR Cluj:

”E un apărător bun, s-a şi comportat exemplar. Chiar dacă nu a mai jucat în ultima perioadă, s-a pregătit alături de echipă, i-am asigurat condiţii, poate activa liniştit în Liga 1.

Nu ştiu dacă nu avea loc la noi. Dacă nu găseam soluţii, Bouhenna rămânea în lot. Bouhenna nu prindea nici banca”, a declarat Cristi Balaj la Orange Sport.

Gigi Becali, despre transferurile Rapidului: ”Cum să te baţi la titlu dacă ai luat jucători pe care CFR i-a dat afară?”

Ironia sorţii este că, înainte de a ajunge la un acord cu Bouhenna, Gigi Becali a ironizat transferurile făcute de Rapid. Patronul FCSB a spus că nu-i consideră pe giuleşteni rivali la titlu, deoarece s-au întărit cu jucători care nu mai erau doriţi de CFR Cluj.

"N-o iau în calcul pe Rapid pentru lupta la titlu. Ce, a făcut mari investiţii? Eu nu vreau să subestimez echipele, dar trebuie să spunem, nu să-mi fie frică să zic. Cum să te baţi cu CFR-ul la titlu dacă ai luat jucători pe care ei i-au dat afară?”, a spus Becali la Pro Arena.

Ulterior, patornul FCSB a anunţat că a ajuns la un acord cu Rachid Bouhenna, care, de asemenea, nu mai făcea parte din planurile echipei.

Rapid i-a transferat în această vară de la CFR Cluj pe Valentin Costache şi pe Florin Ştefan, pentru care a plătit în total în jur de 300.000 de euro.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare