Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul care o poate califica pe România la turneele finale: ”Dacă el nu reuşeşte, să mă împuşcaţi!” Pe cine a ales Dumitru Dragomir

Selecţionerul care o poate califica pe România la turneele finale: ”Dacă el nu reuşeşte, să mă împuşcaţi!” Pe cine a ales Dumitru Dragomir

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională traversează una dintre cele mai dificile perioade din istoria recentă.

Tricolorii conduşi de Edi Iordănescu au înregistrat o singură victorie din cele 6 meciuri disputate în 2022, iar în Liga Naţiunilor au fost umiliţi de Muntenegru în cele două meciuri jucate, scor 0-5 la general. 

După rezultatele înregistrate în iunie, Dumitru Dragomir i-a cerut demisia lui Edi Iordănescu. Fostul şef de la LPF consideră că Victor Piţurcă poate să obţină calificări cu echipa actuală a României. De asemenea, Dragomir s-a oferit să îi plătească salariul pe un an.

”Trebuie să aducă un profesionist, unul cu performanţă în spate, unul care are calificări. Sunt atâţia. Chiar dacă sunt bătrâni. Dacă au minte, de ce să nu îi pună? Alţii afară caută bătrânii, iar noi îi ducem la cimitir.

Îi plătesc eu salariul lui Piţurcă. Îi dau 20.000 de euro pe lună, timp de un an. Poate mai găsesc pe cineva, pe Viorel Păunescu, Giovanni Becali, pe Borcea sau Neţoiu şi îi dăm 40.000. Mă, dacă Piţurcă nu califică echipa, să mă împuşcaţi, mă fraţilor! Omul sfinţeşte locul, bă. Băi fraţilor, ne-a calificat de trei ori şi nu îl pui măcar consilier? Din aceşti tineri, Piţurcă scoate sigur doi-trei”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Pro Arena.

Victor Piţurcă nu înţelege de ce unul dintre preferaţii lui nu mai este chemat la naţională

”Eu chiar m-am mirat la un moment dat că nu mai intră în vederile selecţionerilor. Pe vremea lui ”Guriţă” a jucat. Ei ştiu cel mai bine în ce formă fizică este, probabil acesta a fost motivul pentru care nu a mai fost convocat”, a precizat Piţurcă, la Pro Arena.

Afla mai multe despre: românia-piţurcă-dragomir 

viewscnt
Articole similare