Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cristi Balaj a anunţat încă trei transferuri la CFR Cluj

EXCLUSIV | Cristi Balaj a anunţat încă trei transferuri la CFR Cluj

CFR Cluj

Comentarii

Cristi Balaj, preşedintele CFR-ului, a anunţat că mai urmează trei transferuri pentru campioana României. Vor veni jucători tineri, din Africa, iar cei trei vor fi înregimentaţi la echipa a doua.

CFR Cluj mai are de gând să facă trei transferuri. În Gruia vor ajunge trei jucători tineri, pe filiera africană.

EXCLUSIV | Cristi Balaj a anunţat încă trei transferuri la CFR Cluj

La începutul lui 2022, CFR Cluj a făcut trei transferuri de jucători tineri, toţi trei veniţi din Africa. În direct la Orange Sport, Cristi Balaj a anunţat că mai urmează alte trei transferuri de acest gen, iar jucătorii au între 18 şi 21 de ani.

Preşedintele lui CFR Cluj, Balaj, a spus că jucătorii vor ajunge la echipa a doua, în Liga 3, iar dacă vor arăta un nivel bun vor merge sub formă de împrumut în Liga 2.

"Urmează să mai aducem trei acum. Unul singur are 21 de ani, restul de 18, 19 ani. Din Coasta de Fildeş. Vor merge la echipa a doua, apoi, dacă nu vor prinde prima echipă, îi vom împrumuta la Liga 2. Yeboah, avem mare încredere în el", a spus Cristi Balaj, în direct la Orange Sport.

Emmanuel Yeboah, în vârstă de 19 ani, a ajuns la CFR Cluj din Ghana, la începutul lui 2022. Pe Emmanuel Yeboah, CFR Cluj l-a descoperit în Ghana, la Young Apostoles, unde avea 10 goluri şi 4 pase decisive în 16 meciuri disputate.

Emmanuel Yeboah are planuri mari: ”Vreau să fiu unul dintre cei mai buni atacanţi din lume”

Fotbalistul a recunoscut că îl are ca idol pe fostul atacant ghanez Asamoah Gyan, unul dintre cei mai prolifici jucători africani din ultimii 20 de ani. ”Asamoah Gyan este idolul meu. Sper să repet performanţele sale la echipa naţională şi la echipele de club. Vreau să fiu unul dintre cei mai buni atacanţi din lume”, a declarat Yeboah, conform ghanasoccernet.com.

Afla mai multe despre: cristi balajtransferuricfr cluj 

viewscnt
Articole similare