Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii care pot pleca de la CFR! ”El are ofertă foarte mare şi există şanse mici să plece toţi 3!” Pierderi mari pentru Dan Petrescu | EXCLUSIV

Jucătorii care pot pleca de la CFR! ”El are ofertă foarte mare şi există şanse mici să plece toţi 3!” Pierderi mari pentru Dan Petrescu | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Cristi Balaj, oficialul de la CFR, a vorbit în exclusivitate la Orange Sport despre posibilele plecări de la echipa ardeleleană.

Jucătorii care pot pleca de la CFR! ”El are ofertă foarte mare şi există şanse mici să plece toţi 3!” Pierderi mari pentru Dan Petrescu

CFR Cluj a câştigat al cincilea titlu consecutiv de campioană a României, al optulea din istoria sa, iar ardelenii au în continuare planuri mari. Echipa lui Neluţu Varga are unul dintre cele mari bugete din ţară şi plăteşte salarii mult peste ce pot oferi majoritatea echipelor din Liga 1. 

În ultimele sezoane, Dan Petrescu a reuşit să facă performanţă la Cluj cu un nucleu de jucători cu experienţă şi cu mulţi fotbalişti străini. De asemenea, echipa lui Neluţu Varga a încasat şi mulţi bani din participările echipei în grupele Europa League şi Conference League. 

Cristi Balaj a dezvăluit cum se fac transferurile la CFR şi a spus că ultimul cuvânt îl are patronul. De asemenea, el declară că CFR a cheltuit mai mult decât a vândut, iar în această vară de la campioana României ar putea pleca mai multe nume importante. 

”Petrescu solicită jucători cu minim de cerinte: forţă, înălţime, meciuri, goluri în ultimul an. Zanfir şi Mara încep să caute. Există şi propuneri de la impresari sau cluburi.

Se face selecţie, ne mai uităm şi eu, şi Bilaşco, se transmite către stafful lui Petrescu, care mai face o selecţie. Petrescu se uită şi el şi ultimul cuvânt îl are finanţatorul, dar nu s-a întâmplat să spună nu în această campanie.

Am cheltuit mai mult decât am vândut, nu s-au concretizat ofertele pentru Petrila, Burcă, Debeljuh. Boateng are si el o ofertă foarte mare. Vor pleca doar dacă suma primită este satisfăcătoare pentru club şi depinde ce soluţii avem, pentru că vrem şi performanţă. E mică şansă să plece toţi o data”, a spus Cristi Balaj, la Orange Sport. 

Câţi bani a plătit CFR Cluj pentru transferul lui Jefte

"Există clauze de confidenţialitate, o sumă corectă. Mai ales că el peste şase luni putea să semneze liber de contract. A fost mai puţin de 500.000 de euro şi putem ajunge acolo cu bonificaţiile, în cazul în care ne calificăm în grupele Europa Leauge", a spus Cristi Balaj, la Orange Sport.

Dan Petrescu e fan Jefte Betancor, pe care l-a cerut la CFR Cluj şi în iarnă. Preţul cerut acum şase luni de Gică Hagi a făcut ca transferul să nu se realizeze atunci: "L-am dorit şi în iarnă, dar a fost mult prea scump. Dan Petrescu ne-a solicitat să-l aducem, am reuşit acum", a mai spus Cristi Balaj.

Afla mai multe despre: cfr-dan petrescu-balaj 

viewscnt
Articole similare