Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie dinspre Ural despre transferul lui Eric Bicfalvi la CFR Cluj! "El asta a spus"

Prima reacţie dinspre Ural despre transferul lui Eric Bicfalvi la CFR Cluj! "El asta a spus"

CFR Cluj

Comentarii

Ural Ekaterinburg nu are gând să renunţe la Eric Bicfalvi (34 de ani), considerat om de bază şi unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei din Rusia.

Reacţia echipei Ural despre transferul lui Bicfalvi la CFR Cluj

Dan Petrescu îşi face echipă penru Europa, unde vrea o calificare într-o grupă, pentru a aduce milioanele de euro la CFR Cluj. Conducerea face eforturi financiare pentru a întări echipa. Sâmbătă, campioana Ligii 1 a anunţat transferul lui Jefte, de la CFR Cluj, şi nu se opreşte.

Pe lista lui CFR Cluj se află şi Eric Bicfalvi, atacantul care nu a prins lotul final convocat de Edi Iordănescu pentru meciurile din iunie din Liga Naţiunilor. 

Nelu Varga va fi nevoit să vină cu o ofertă consistentă, întrucât Ural nu are de gând să se despartă uşor de Eric Bicfalvi, care mai are contract cu echipa rusă până în 2023, cu opţiune de prelungire pe încă un an. 

Antrenorul Igor Shalimov a oferit o reacţie despre despărţirea de jucătorul român. 

"Nu căutăm un înlocuitor pentru Bicfalvi. Nu e vârf, dar a înscris zece goluri, depăşindu-şi recordul personal la Ural. Are salariu bun, e lider în vestiar. Când nu joacă, echipa suferă. Iar el a spus în mod repetat că se simte minunat la Ekaterinburg", a transmis Shalimov, citat de Match TV.

Ajuns la Ural în ianuarie 2017, Eric Bicfalvi a bifat 149 de meciuri şi a marcat 48 de goluri. A contribuit şi cu 14 pase decisive pentru formaţia din Rusia.

În actualul sezon, mijlocaşul a marcat zece goluri în 29 de apariţii, în toate competiţiile.

De-a lungul timpului, Eric Bicfalvi a mai jucat în România la Jiul Petroşani, FCSB, Gloria Buzău şi Dinamo, iar acum poate bifa şi o experienţă la campioana CFR Cluj.

Afla mai multe despre: eric bicfalvi 

viewscnt
Articole similare