Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Chipciu, aproape de a o părăsi pe CFR Cluj! Surpriză de proporţii: fotbalistul poate ajunge la rivala echipei lui Dan Petrescu

Alex Chipciu, aproape de a o părăsi pe CFR Cluj! Surpriză de proporţii: fotbalistul poate ajunge la rivala echipei lui Dan Petrescu

CFR Cluj

Comentarii

Alex Chipciu, cel mai bin plătit fotbalist din Liga 1, a fost informat că nu mai este în planurile lui Dan Petrescu pentru sezonul viitor. Aşadar, fotbalistul cu şase titluri de campion al României se află în căutarea unei noi echipe şi ar putea juca

CFR Cluj a reuşit să cucerească cel de al cincilea titlu consecutiv de campioană şi se pregăteşte pentru un sezon în care ţinteşte calificarea în grupele Champions League.

Obiectivul ardelenilor va fi greu de atins, întrucât aceştia vor începe preliminariile de jos, din primul tur, fiind nevoiţi să câştige patru duble pentru a prinde grupele.

Aşadar, Nelu Varga i-a oferit un buget generos lui Dan Petrescu pentru a îşi face de cap pe piaţa transferurilor, iar ”Bursucul” a rezolvat deja mai multe mutări importante.

Însă, CFR va fi nevoită să renunţe şi la mulţi dintre jucătorii din lot, care încasează salarii importante şi nu contribuie mai nimic la prima echipă.

Printre aceştia se numără şi Alex Chipciu, care a evoluat sporadic în ultimele luni, dar este cel mai bine plătit fotbalist din Liga 1 şi, implicit, de la CFR.

Alex Chipciu, aproape de a o părăsi pe CFR Cluj

Acesta a fost informat că nu mai are loc în Gruia şi este în căutarea unei noi echipe, iar o variantă surpriză s-a ivit.

Conform Prosport, cealaltă echipă de la Cluj, Universitatea, rivala CFR-ului, ar fi interesată să îl transfere pe Alex Chipciu, iar jucătorul ar fi foarte interesat de mutare.

Adus la club în 2020, fostul jucător de la FCSB şi familia sa s-au acomodat foarte bine la Cluj şi nu ar dori să părăsească oraşul, astfel că mutarea ar avea sens din punct de vedere personal.

Cei de la U Cluj au rezolvat până acum două transferuri după promovare, ale lui Andrei Piţian şi Adrian Bălan, dar aducerea lui Alex Chipciu ar fi o adevărată lovitură de imagine pentru echipa nou-promovată.

În cariera sa, fotbalistul cu 46 de apariţii pentru echipa naţională a câştigat şase titluri de campion, trei cu FCSB şi trei cu CFR, două Supercupe şi o Cupă, în România, şi o Supecupă şi un titlu în Belgia, alături de Anderlecht.

Afla mai multe despre: alex chipciu 

viewscnt
Articole similare