Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai bine plătit jucător din Liga 1, dat afară de Dan Petrescu: ”Să îşi caute echipă, la CFR nu va mai juca”

Cel mai bine plătit jucător din Liga 1, dat afară de Dan Petrescu: ”Să îşi caute echipă, la CFR nu va mai juca”

CFR Cluj

Comentarii

Miercuri, CFR Cluj a anunţat nu mai puţin de patru noi transferuri, semn că Dan Petrescu încearcă să îşi contureze uşor, uşor lotul pentru următorul sezon. Pe lângă aceste veniri, ”Burscul” ar trimite şi un fotbalist în cealaltă direcţie: l-ar fi informat pe cel mai bine plătit jucător din Liga 1 că nu va mai juca în Gruia.

Dan Petrescu a demarat curăţenia de vară la CFR Cluj şi a renunţat deja la o multitudine de jucător în această vară, pentru a uşura bugetul de salarii de Gruia.

Ardelenii s-au pus şi pe adus fotbalişti, anunţând patru noi jucători miercuri, în perspectiva obiectivului de a prinde grupele Champions League.

Bugetul campioanei României nu poate fi comparat cu niciuna dintre contracandidatele din Liga: Dan Petrescu ar avea la dispoziţie în jur de 14 milioane de euro pentru salarii şi transferuri.

Aşadar, ”Burscul” s-a pus pe treabă şi a început să îşi contureze uşor, uşor lotul pentru sezonul viitor, dar mai are mult de muncă în faţă.

CFR Cluj avea în acest sezon 40 de jucători legitimaţi la prima echipă, mulţi dintre care încasau salarii importante şi nu puteau fi înregistraţi pe lista pentru campionat.

Astfel s-a ajuns ca echipa pregătită de Dan Petrescu să aibă probleme financiare, soldate cu restanţe salariale pe câteva luni, motiv de îngrijorare pentru ”Bursuc”.

Cel mai bine plătit jucător din Liga 1, dat afară de Dan Petrescu

Aşadar, CFR s-a pus pe ”scăpat” de jucători şi, conform Fanatik, i-ar fi transmis celui mai bine plătit jucător din Liga 1 că nu poate continua în Gruia.

După plecarea lui Sigurjonsson, care încasa în jur de 420.000 de euro pe an, Alex Chipciu a redevenit cel mai bine plătit jucător din campionatul nostru, cu o remuneraţie de aproximativ 400.000 de euro pe an.

Însă, după ce a evoluat sporadic în stagiunea de abia încheiată, fotbalistul cu şase titluri de campion al României în palmares, două cu FCSB şi patru cu CFR, a fost informat să îşi caute un nou angajament.

I-a zis să nu mai vină la antrenamente pentru că nu se mai bazează pe el sezonul viitor.

Să discute cu conducerea, să-şi caute echipă pentru că la CFR nu va mai juca!”, explică apropiaţii CFR-ului, conform sursei citate.

Afla mai multe despre: alex chipciu 

viewscnt
Articole similare