Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru, înlocuitorul lui Toni Petrea la FCSB? Ce spune Gigi Becali

Marius Croitoru, înlocuitorul lui Toni Petrea la FCSB? Ce spune Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Marius Croitoru a rămas liber de contract după despărţirea de FC Botoşani şi se află în căutarea unui nou angajament în Liga 1. După ce a ratat titlul, Gigi Becali a fost întrebat dacă îl va aduce pe tehnician la FCSB, în locul lui Toni Petrea.

FCSB a ajuns la al şaptelea sezon consecutiv fără titlu, după ce s-a ”înecat” pe final de play-off, în lupta cu CFR Cluj.

Elevii lui Toni Petrea reuşiseră să se apropie la două puncte de campioană şi, cu două etape rămase, ar fi putut stabili ”finala” campionatului în ultima rundă, la meciul direct cu CFR.

Misiunea roş-albaştrilor era simplă: o victorie cu FC Voluntari ar fi asigurat că duelul cu echipa lui Dan Petrescu ar avea să se joace cu titlul pe masă.

Însă, ce s-a întâmplat împotriva ilfovenilor a intrat în istorie. FCSB conducea cu 2-1 în minutul 87, dar Cristi Costin avea să le dea o lovitură grea bucureştenilor, care avea să îi scoată din lupta la titlu.

Acesta a marcat golul egalizator în ultimele minute, gol care i-a înmânat al cincilea titlu la rând CFR-ului şi i-a ruinat lui Gigi Becali visul de un prim triumf în Liga 1 după 2015.

Marius Croitoru, înlocuitorul lui Toni Petrea la FCSB?

Odată cu ratarea obiectivului, câştigarea campionatului, s-a zvonit că Toni Petrea nu are să mai continue la Bucureşti, la fel ca la finalul sezonului precedent, când a părăsit echipa în circumstanţe similare.

În plus, după plecarea lui Marius Croitoru de la Botoşani, s-a speculat că tehnicianul de 41 de ani ar urma să îi ia locul lui Petrea la Bucureşti, fiind lăudat în trecut de patronul FCSB-ului şi de MM Stoica.

Întrebat dacă îl va înlocui pe Petrea cu Croitoru, Gigi Becali a răspuns fără să stea pe gânduri, spunând că nu îl va da afară pe Petrea după ce acesta a cucerit campionatul.

O să rămână Petrea. Cum să-l dau afară dacă el a câştigat campionatul? Nu se mai poate întâmpla nimic”, a declarat Gigi Becali, pentru Gsp.

Deşi a ratat titlul cu FCSB în acest sezon, Toni Petrea le-a adus roş-albaştrilor primul trofeu după 2015: Cupa României, câştigată în 2020, împotriva lui Sepsi.

Afla mai multe despre: marius croitoru 

viewscnt
Articole similare