Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emil Săndoi, întrebat dacă o va prelua pe FC U Craiova după despărţirea de Chindia! Răspunsul tehnicianului

Emil Săndoi, întrebat dacă o va prelua pe FC U Craiova după despărţirea de Chindia! Răspunsul tehnicianului

FC U Craiova

Comentarii

Emil Săndoi a părăsit-o pe Chindia Târgovişte după doi ani petrecuţi la club. Tehnicianul de 57 de ani a reuşit să menţină formaţia în Liga 1 în fiecare dintre sezoanele petrecute pe bancă, iar acum este în căutarea unui nou angajament.

Emil Săndoi a părăsit-o pe Chindia după doi ani petrecuţi la club, ultima contribuţie a sa la Târgovişte fiind salvarea echipei de la retrogradare, la baraj.

S-a tot speculat în legătură cu viitorul acestuia, dar, odată cu numirea lui Adrian Mihalcea pe banca echipei, soarta lui Săndoi a fost decisă.

Aşadar, tehnicianul de 57 de ani este în căutarea unui nou angajament şi, prezent la meciul legendelor de pe stadionul Steaua, Săndoi a fost întrebat dacă ar putea să o preia pe FC U Craiova.

Fostul antrenor al Chindiei a clarificat că nu există nicio discuţie în acest sens deocamdată, punctând că, la momentul actual, doar se bucură de vacanţă.

Emil Săndoi, întrebat dacă o va prelua pe FC U Craiova după despărţirea de Chindia

E mai bine aşa pentru toată lumea. Şi pentru mine e mai bine aşa. Dacă stau să adun toate cele trei sezoane, pentru că eu m-am dus pe final de campionat, ne-am salvat de trei ori de la retrogradare.

Eu cred că un club precum Chindia Târgovişte ar trebui să fie mulţumit. Eu sunt mulţumi pentru ceea ce am făcut acolo în aceşti doi ani şi ceva. 

Cred că era momentul pentru o schimbare, şi pentru mine, şi pentru echipă. Pentru că deja lucram de o perioadă mare, cu o mare parte dintre jucători.

Poate nici eu nu mai aveam o motivaţie deosebită. Pentru că şi în acest campionat eu aşteptam altceva.

Aşteptam să nu plece niciun jucător şi să aducem trei-patru jucători cu plus-valoare.

Atunci cred că alta ar fi fost imaginea în ultimul campionat. Din păcate nu s-a întâmplat aşa.

Nu pot să vorbesc despre Craiova. Nu poţi să vinzi pielea ursului din pădure. Deocamdată sunt în vacanţă.

Depinde cât va fi această vacanţă, depinde şi de ceea ce mi se va oferi, nu din punct de vedere financiar, mă refer la perspective fotbalistice.

Am avut două oferte în perioada în care am antrenat Chindia, dar eram antrenor sub contract. Erau două cluburi mai bine poziţionate.

Dar nu are rost să mai dezgrop morţii. Îmi place să îmi respect cuvântul şi am făcut-o până la capăt, până la finalul contractului”, a declarat Emil Săndoi.

Afla mai multe despre: emil săndoi 

viewscnt
Articole similare