Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorin Paraschiv îi avertizează pe jucătorii României: ”Dacă vii aşa la naţională... nu putem zice că suntem o echipă mare deja” | EXCLUSIV

Sorin Paraschiv îi avertizează pe jucătorii României: ”Dacă vii aşa la naţională... nu putem zice că suntem o echipă mare deja” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

România se pregăteşte pentru ultimul meci din această pauză internaţională, împotriva Muntenegrului, care va avea loc pe stadionul Giuleşti. După partida tur, elevii lui Edi Iordănescu sunt decişi să îşi ia revanşa, iar Sorin Paraschiv a analizat cum a decurs această acţiune a naţionalei până acum.

După umilinţa din meciul tur cu Muntenegru, România a arătat o altă faţă în următoarele două partide, deşi a reuşit să o învingă doar pe Finalanda.

După trei meciuri, România are doar trei puncte şi un singur gol marcat, dar Sorin Paraschiv nu crede că totul este pierdut deocamdată.

Fostul internaţional român a afirmat că ”tricolorii” au dat dovadă împotriva Bosniei şi Finlandei că pot scoate ceva din această grupă, dar a punctat că mai e mult de muncă înainte.

Sorin Paraschiv îi avertizează pe jucătorii României

Suişuri şi coborâşuri, două meciui care nu ne dau speranţe şi ultimul care totuşi ne dă speranţe pentru meciul din seara aceasta.

Dacă la fiecare selecţie jucătorii ar veni cu această atitudine şi să aibă această dăruire în teren, cred că s-ar mai simţi puţin în teren şi în rezultate, pentru că totuşi valoarea noastră a scăzut.

Dacă vii la echipa naţională pe vârfuri şi vii cu această atitudine... ne-a lipsit foarte mult lupta, am văzut jucătorii, care au venit foarte relaxaţi, invitaţii dumneavoastră din platou (n.r. Dică şi Răducioiu) ştiu cât de concentrat veneai.

Dar ultimul meci ne-a dat speranţe, nu putem zice că deja suntem o mare echipă, dar avem mai muilte speranţe.

Dacă vom caştiga azi, avem sanse mari, locul unu, doi, nu avem o grupă aşa grea, e o grupă echilibrată, puteam să scoatem punct, puncte în deplasare, acasă, meciul, cu Bosnia poţi să îl câştigi foarte uşor, depinde foarte mult cum vor intra în teren, la ultimul meci i-am văzut că erau foarte încărcaţi, de la imn.

Te simţi foarte bine pe un asemenea staduion, sunt stadioane noi, pe care nu le mai recunosc, am făcut o perfomanţă foarte mare pe acest stadion şi e totul schimbat, normal, dacă va câştiga România, ne vom simţi şi mai bine”, a declarat Sorin Paraschiv, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: sorin paraschiv 

viewscnt
Articole similare