Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică, cuvinte la superlativ despre fotbalistul contestat vehement de fanii echipei naţionale: ”Nu ai ce să îi reproşezi” | EXCLUSIV

Nicolae Dică, cuvinte la superlativ despre fotbalistul contestat vehement de fanii echipei naţionale: ”Nu ai ce să îi reproşezi” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Invitaţi în studioul Orange Sport, Nicolae Dică şi Florin Răducioiu au analizat primul 11 ales de Edi Iordănescu pentru meciul retur cu Muntenegru. Fostul secund al echipei naţionale a vorbit la superlativ despre unul dintre jucătorii ”aruncaţi” în teren de selecţioner, fotbalist care a fost contestat vehement în trecut.

România se pregăteşte pentru ultima partidă din această pauză internaţională şi are ca obiectiv câştigarea celui de al doilea meci la rând, după ce le-a pierdut pe primele două.

Elevii lui Edi Iordănescu au mai spălat din ruşinea înfrângerii cu Muntenegru în următoarele două jocuri, în frunte cu Vlad Chiricheş, care a arătat o nouă faţă după ce a fost contestat vehement.

Analizând primul 11 ales de Edi Iordănescu pentru returul cu Muntenegru, Nicolae Dică a vorbit la superlativ despre căpitanul echipei naţionale, iar Florin Răducioiu a punctat că revenirea fundaşului după dezastrul din primul joc este de admirat.

Nicolae Dică, cuvinte la superlativ despre fotbalistul contestat vehement de fanii echipei naţionale

Fundaşii centrali sunt jucătorii care face cel mai mic efort dintr-o echipă, joacă într-un campionat puternic.

L-am antrenat şi îl cunosc foarte bine, este un super-profesionist, îşi face refacerea extraordinar după jocuri, nu ai ce să îi reproşezi şi acesta este şi motivul pentru care este la echipa naţională.

Cred că el şi-a dorit foarte mult să joace în aceste meciuri, este căpitan de echipă şi nu cred că este vreo problemă pentru el.

Numai, Doamne fereşte, să se întâmple vreo accidentare, dar fizic el poate duce, pentru că este un jucător cu mare experienţă, un jucător inteligent, care ştie să îşi dozeze efortul”, a declarat Nicolae Dică, pentru Orange Sport.

Nu am de gând să îl laud pentru asemenea comportament şi asemenea declaraţii de, în primul rând, un om responsabil, e un jucător important al echipei naţionale, o carieră importantă.

Se poate întâmpla la casele mari, şi jucătorii mari pot greşi, apreciez enorm ce a spus, nu mulţi jucători fac asemenea acte, <<mea culpa>>, întotdeauna l-am apreciat pe Chiricheş.

Mi-a plăcut întotdeauna de el, e adevărat că face ocazional aceste gafe pardonabile, de ce? Pentru că e penultimul apărător, în afară de portar, el este cel care face aceste greşeli care te pot costa goluri.

Dar, repet, e un jucător foarte important, e căpitanul echipei, antrenorul se bazează în continuare pe el, şi eu la fel aş fi făcut, bravo lui!”, a adăugat Florin Răducioiu.

Afla mai multe despre: vlad chiricheş 

viewscnt
Articole similare