Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Radu şi Răzvan Marin ar putea fi coechipieri din sezonul viitor! Anunţul făcut de presa din Italia

Ionuţ Radu şi Răzvan Marin ar putea fi coechipieri din sezonul viitor! Anunţul făcut de presa din Italia

Stranieri

Comentarii

Răzvan Marin şi Ionuţ Radu sunt în căutarea a noi angajamente, în urma sezoanelor modeste reuşite la Cagliari şi Inter respectiv. Presa din Italia anunţă că cei doi ar putea ajunge la aceeaşi echipă din Serie A din stagiunea viitoare.

Aventura lui Ionuţ Radu la Inter este aproape de final, odată cu venirea lui Andre Onana la Milano, care se va lupta cu Samir Handanovic pentru postul de titular.

Transferul camerunezului în Serie A l-ar ”retrograda” pe român ca a treia variantă dintre buturi pentru vicecampioana Italiei, astfel că Radu a decis că este momentul să îşi caute un nou club.

Din păcate pentru fostul căpitan al naţionalei U21, perioada sa la Milano se termină cu un gust amar, după ce greşeala sa din meciul cu Bologna i-a dat rivalei AC Milan şansa de a câştiga titlul.

Fostul său coleg de la naţionala de juniori, Răzvan Marin, este la rândul său în căutarea unui nou angajament, după ce nu a reuşit să o menţină pe Cagliari în prima ligă.

Deşi, din punct de vedere individiual, sezonul reuşit de ”tricolor” nu a fost cel mai rău, acesta nu poate fi numit de succes dacă echipa nu s-a menţinut în Serie A.

Ionuţ Radu şi Răzvan Marin ar putea fi coechipieri din sezonul viitor

Aşadar, ambii români sunt în căutarea a noi echipe, iar presa din Italia anunţă că aceştia ar putea deveni coechipieri din nou.

Jurnaliştii din Cizmă notează că Empoli se interesează de Răzvan Marin şi că acesta ar putea continua în Serie în ciuda eşecurilor din ultimul sezon.

De asemenea, reputatul jurnalist Gianluca di Marzio dezvăluise anterior interesul echipei italiene pentru Ionuţ Radu, având nevoie de un nou portar odată cu expirarea împrumutului lui Guglielmo Vicario.

Sub comanda lui Aurelio Andreazzoli, Empoli a încheiat ultima stagiune pe locul al 14-lea, cu 41 de puncte, şi se pregăteşte pentru un nou în an în care obiectivul este doar menţinerea în Serie A.

Antrenorul italian a fost înlocuit cu Paolo Zanetti, un alt tehnician italian, în vârstă de doar 39 de ani, care a stat pe banca Veneziei în ultimii doi ani.

Afla mai multe despre: empoli 

viewscnt
Articole similare