Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Te vom vedea în Serie A şi sezonul viitor?”. Răspunsul sincer dat de Răzvan Marin | EXCLUSIV

”Te vom vedea în Serie A şi sezonul viitor?”. Răspunsul sincer dat de Răzvan Marin | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Răzvan Marin a retrogradat la finalul sezonului de abia încheiat, alături de Cagliari, după ce echipa sa a fost întrecută de Salernitana şi ”condamnată” să joace în Serie B sezonul viitor. Totuşi, există posibilitatea ca fotbalistul român să nu li se alăture colegilor în al doilea eşalon.

După mai mulţi ani în care a reuşit să se salveze in-extremis de la retrogradare, Cagliari nu a putut repeta figura şi în acest sezon şi va juca în Serie B stagiunea viitoare.

Formaţia pentru care evoluează Răzvan Marin părea în siguranţă după 30 de etape, cu un mic avantaj faţă de urmăritoare, dar revenirea incredibilă a Salernitanei a ”condamnat-o” pe Cagliari la retrogradare.

După ce fusese pe ultimul loc tot sezonul, formaţia din Salerno a reuşit să lege o serie de victorii consecutive, care în final a decis soarta lui Răzvan Marin şi echipei sale.

Totuşi, fotbalistul român ar putea să îşi continue aventura în Serie A şi sezonul viitor, fiind dorit de mai multe echipe din primul eşalon italian.

După ce a parcurs drumul Viitorul - Standard Liege - Ajax - Cagliari, ajungerea în Serie B ar fi un pas nedorit înapoi pentru internaţionalul român.

”Te vom vedea în Serie A şi sezonul viitor?”

Înaintea meciului dintre România şi Muntenegru, de pe stadionul Giuleştei, într-un interviu cu Orange Sport, Răzvan Marin a fost întrebat dacă va evolua în Serie A şi sezonul viitor.

Deşi a recunoscut că a fost afectat de atmosfera negativă de la Cagliari, ”tricolorul” a afirmat că nu poate oferi detalii despre un potenţial transfer acum, întrucât este concentrat doar pe echipa naţională.

Nu ştiu dacă m-a apăsat (n.r. retrogradarea cu Cagliari). Bineînţeles că după ultimul meci îmi doream doar să vin la naţională, să schimb puţin atmosfera.

Nu este uşor, dar da... a fost un sezon bun, într-adevăr, personal, dar până la urmă echipa contează mai mult şi îmi pare rău că nu am reuşit să ajut echipa, să rămânem în Serie A.

(n.r. te vedem în serie A şi sezonul viitor?) Vom vedea. Momentan am venit la naţională, sunt focusat doar pe naţională şi după ce se termină aceste meciuri voi vedea”, a declarat Răzvan Marin, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: răzvan marin 

viewscnt
Articole similare