Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Universitatea Craiova a confirmat despărţirea de jucătorul cu patru apariţii pentru echipa naţională: ”Îi mulţumim”. Fotbalistul a semnat cu altă echipă din Liga 1

OFICIAL | Universitatea Craiova a confirmat despărţirea de jucătorul cu patru apariţii pentru echipa naţională: ”Îi mulţumim”. Fotbalistul a semnat cu altă echipă din Liga 1galerie foto
Comentarii

Universitatea Craiova urmează să treacă printr-o perioadă de tranziţie odată cu plecarea lui Laurenţiu Reghecampf de la club şi venirea lui Laszlo Balint. În aceeaşi zi în care şi-au anunţat şi noul antrenor, oltenii au confirmat şi despărţirea de unul dintre cei mai experimentaţi jucători din lot.

UPDATE: Marius Constantantin a fost prezentat oficial la FC Argeş, la primăria Piteştiului, alături de edilul Cristian Gentea.


După săptămâni de zvonuri şi speculaţii, plecarea lui Laurenţiu Reghecampf de la Universitatea Craiova a fost confirmată, în urma unei şedinţe cu Mihai Rotaru.

Fostul tehnician de la FCSB a fost înlocuit de Laszlo Balint în Bănie, liber de contract după despărţirea de UTA Arad, la mijlocul sezonului de abia încheiat.

Tânărul antrenor va avea acum misiunea de a îşi contura lotul după propria viziune, iar luni a fost anunţată oficială o primă plecare din Oltenia.

Deşi fusese dezvăluit anterior că va părăsi clubul, despărţirea de Marius Constantin de abia a fost confirmată de Universitatea Craiova.

Mulţumim, Marius Constantin! Universitatea Craiova s-a despărţit de fundaşul central ca urmare a încheierii contractului.

Îi mulţumim lui Marius pentru tot ceea ce a realizat la Ştiinţa şi îi dorim mult succes în continuare!”, se arată în mesajul postat de olteni.

Universitatea Craiova a confirmat despărţirea de fotbalistul cu patru apariţii pentru echipa naţională

Ajuns la 37 de ani, Marius Constantin a fost adus la Universitatea Craiova în vara lui 2020, în schimbul sumei de 50.000 de euro, de la Gaz Metan Mediaş.

Deşi era avansat în ani încă de pe atunci, jucătorul cu patru apariţii pentru echipa naţională a fost om de bază în primul an la Craiova.

Stopperul a fost liderul apărării oltene până când s-a accidentat grav, iar echipa nu a mai arătat la fel fără Constantin pe linia de fund.

În orice caz, fostul ”tricolor” a plecat oficial din Bănie, dar are şanse mari să îşi găsească un angajament la o altă echipă importantă din Liga 1.

Sursele Orange Sport au dezvăluit că Marius Constantin este aproape de a semna cu FC Argeş, echipă care urmează să treacă printr-o reală revoluţie.

După ce au prins play-off-ul sezonul trecut, piteştenii s-au făcut de râs împotriva eltei Ligii 1 şi îşi propun ca de această dată să obţină iar calificarea, dar să nu mai fie umiliţi.

Afla mai multe despre: marius constantin 

viewscnt
Articole similare