Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Trei noi transferuri la UTA! Fotbalistul dorit de Gigi Becali şi jucătorul Rapidului au semnat

OFICIAL | Trei noi transferuri la UTA! Fotbalistul dorit de Gigi Becali şi jucătorul Rapidului au semnat

UTA

Comentarii

Odată cu venirea lui Ilie Poenaru pe bancă, UTA Arad a început să facă eforturi serioase pentru a putea ataca play-off-ul Ligii 1, iar luni a anunţat trei noi transferuri, doi dintre aceşti jucători având un renume în campionatul nostru.

UTA Arad se pregăteşte pentru al treilea sezon după revenirea în Liga 1, în care are ca obiectiv clasarea în play-off, cu Ilie Poenaru pe bancă.

Anul trecut, formaţia arădeană a început spectaculos campionatul şi se afla pe podiumul Ligii 1 după câteva etape, doar în urma CFR-ului şi Rapidului.

Însă, o serie de 10 meciuri fără victorie le-a distrus planurile celor de la UTA, care au căzut de pe poziţiile de play-off, la mijlocul clasamentului.

În final, forma slabă a echipei a pus capăt mandatului lui Laszlo Balint, ajuns la Universitatea Craiova între timp, şi a asigurat că UTA nu îşi va atinge obiectivele.

În această stagiune, arădenii vor să atace din nou play-off-ul, cu forţe proaspete, iar luni au anunţat trei noi transferuri, două dintre nume fiind cunoscute în Liga 1.

Trei noi transferuri la UTA! Fotbalistul dorit de Gigi Becali şi jucătorul Rapidului au semnat

Aşa cum a anunţat Orange Sport, Andrei Chindriş a făcut pasul la UTA, după aventura ratată de la Santa Clara, iar acestuia i se alătură Albert Stahl, jucător de la Astra, împrumutat de Rapid, şi Cristi Maxim, fundaşul dreapta de 19 ani de la Gaz Metan.

Arădenii şi-au prezentat noii jucători pe reţelele de socializare, scurt şi la obiect: ”Andrei Chindriş, Albert Stahl şi Cristi Maxim, bine aţi venit la UTA!”.

Aşadar, UTA ajunge la cinci sosiri în această vară, după ce a mai confirmat venirile lui Claudiu Keşeru şi Erion Hoxhallari.

În schimb, arădenii au şi renunţat la nu mai puţin de şapte jucători până acum, Nicolao Dumitru Cardoso, Constantin Dima, Karolis Laukzemis, Rolandas Baravykas, Filip Dangubic, Modestas Vorobjovas, Evgenyi Shlyakov şi Easton Ongaro, astfel că mai sunt câteva veniri aşteptate.

Sezonul trecut, arădenii au ajuns în play-out şi şi-au propus să prindă măcar barajul pentru cupele europene, dar au reuşit să se claseze doar pe locul al 11-lea, chiar şi în urma lui FC U Craiova.

Afla mai multe despre: uta arad 

viewscnt
Articole similare