Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Fotbalistul dorit de Becali la FCSB, rămas fără echipă din iarnă, revine în Liga I

EXCLUSIV Fotbalistul dorit de Becali la FCSB, rămas fără echipă din iarnă, revine în Liga I

UTA

Comentarii

Andrei Chindriş a avut parte de un transfer ratat în străinătate şi se întoarce înapoi în Liga I.

EXCLUSIV Fotbalistul dorit de Becali la FCSB, rămas fără echipă din iarnă, revine în Liga I

Ajuns la Botoşani în 2018, Andrei Chindriş s-a dezvoltat într-unul dintre cei mai promiţători stopperi din Liga 1 sub comanda lui Marius Croitoru. 

Însă, transferul în Portugalia nu a decurs conform planului pentru Chindriş! Fundaşul a jucat o singură dată pentru formaţia portugheză, în octombrie 2021, când deschidea scorul pentru echipa sa în victoria cu FC Porto, 3-1, din Cupa Ligii. Stoperul român a fost adus la Santa Clara la finalul lunii august a anului trecut.

Chindriş a ales Santa Clara, în detrimentul ofertei făcute de Gigi Becali, anul trecut. Fundaşul central a refuzat FCSB fiind convins că implicarea patronului îi poate dăuna la un moment dat şi a considerat că mai bine pleacă în străinătate. 

Planul lui Chindriş însă a eşuat. Internaţionalul român nu a fost pe placul portughezilor şi a jucat un singur meci în tricoul lui Santa Clara! După care cei de acolo au decis să îi rezilieze contractul.

Acum, UTA Arad a auzit de situaţia jucătorului şi vrea să profite din plin. Andrei Chindriş se află la Arad, unde va semna zilele viitoare un contract cu formaţia din Liga I, anunţă, în exclusivitate, sursele Orange Sport. Lui Chindriş i-a plăcut mult proiectul de la Arad. 

  • 85 de meciuri, patru goluri şi o pasă de gol are Andrei Chindriş în Liga 1, unde a evoluat doar pentru FC Botoşani.

Valeriu Iftime: ”Chindriş, o afacere catastrofală pentru FC Botoşani”

Santa Clara a achitat doar 120.000 de euro pentru Chindriş, iar Botoşani a păstrat 70% dintr-un viitor transfer!

Aşadar, vestea rezilierii lui Chindriş a fost o lovitură şi pentru FC Botoşani. ”Dacă îşi reziliază acolo, e o problemă mare pentru noi!”, spunea Iftime. ”O afacere catastrofală pentru FC Botoşani, chiar dacă la noi băiatul a jucat bine. M-am interesat de el acum ceva timp, nu juca în Portugalia, dar nu aveam posibilitatea să-l aducem înapoi”, a declarat Iftime pentru GSP.ro.

  • 700.000 de euro e cota de piaţă a lui Chindriş, conform site-ului de specialite Transfermarkt.com

”Agenţii i-au distrus cariera şi viaţa!”. Favoritul lui Gigi Becali, ajuns într-o situaţie dezastruoasă: ”Vor doar să ia bani din comision”

Afla mai multe despre: andrei chindrisuta aradgigi becali 

viewscnt
Articole similare