Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Agenţii i-au distrus cariera şi viaţa!”. Favoritul lui Gigi Becali, ajuns într-o situaţie dezastruoasă: ”Vor doar să ia bani din comision”

”Agenţii i-au distrus cariera şi viaţa!”. Favoritul lui Gigi Becali, ajuns într-o situaţie dezastruoasă: ”Vor doar să ia bani din comision”

Fotbal intern

Comentarii

Transferul în Portugalia nu a decurs conform planului pentru Andrei Chindriş, care, după jumătate de sezon, a ajuns liber de contract.

Ajuns la Botoşani în 2018, Andrei Chindriş s-a dezvoltat într-unul dintre cei mai promiţători stopperi din Liga 1 sub comanda lui Marius Croitoru.

Prestaţiile sale au atras interesul lui Gigi Becali, dar Chindriş a refuzat-o pe FCSB şi a insistat pentru un transfer în străinătate.

Apărătorul central şi-a primit dorinţa în vara lui 2021, când a fost achiziţionat de Santa Clara, formaţie care încheiase pe poziţia a şasea ultimul sezon din Liga Portugal.

Însă, transferul în Portugalia nu a decurs conform planului pentru Chindriş, care a ajuns la doar şase luni după mutare liber de contract şi dat în judecată de club.

Conform managerului general al celor de la Santa Clara, Orhan Simsek, vina ar fi a agenţilor lui Chindriş, care au vrut doar să îl stoarcă de bani pe român.

Simsek a afirmat că deşi nici Chindriş nu îşi dădea intersul la antrenamente, impresarii acestuia au reprezntat picătura care a umplut paharul la Santa Clara pentru fostul fundaş de la Botoşani.

Favoritul lui Gigi Becali, ajuns într-o situaţie dezastruoasă

Noi am crezut foarte mult în el, era un jucător de perspectivă. I-am dat timp de acomodare, aşa cum e normal, dar nu s-a adaptat deloc.

Problema a fost că el nu îşi dădea interesul la antrenament, nu încerca deloc să se integreze. Mereu căuta scuze, încerca să plece în vizită la familie, la iubita lui.

Chindriş era ca o fantomă la antrenament. După vacanţa de iarnă s-a întors cu întârziere la club, a spus că i-a fost amânat zborul, că e puţin bolnav.

Noi l-am sprijinit, am avut răbdare, dar comportamentul lui a fost o mare problemă. Am avut o relaţie bună cu agenţii lui, dar totul s-a schimbat peste noapte.

La un moment dat clubul a achitat salariile jucătorilor cu o întârziere de câteva zile, nu a fost ceva grav.

În acel moment, agenţii lui au cerut ca el să fie declarat jucător liber, pentru că nu şi-a primit banii.

Era vorba de câteva zile pentru a primi ultimul salariu, nu vorbim de o perioadă mai lungă. A fost o mare greşeală din partea lor.

Au crezut că pot profita de această întârziere, în speranţa că el va rămâne liber. Acum ne judecăm la FIFA şi cerem despăgubiri.

Agenţii i-au distrus cariera şi viaţa! Vor să-l ducă la alt club, pentru a lua bani din comision. Nu se poate aşa ceva, n-am mai văzut niciodată un asemenea comportament.

Banii plătiţi pentru transferul lui au fost nişte bani irosiţi. Era un jucător cu potenţial, am încercat să-l integrăm uşor, uşor, dar nu s-a putut.

Din păcate, în ziua de azi impresarii pot face mult rău jucătorilor”, a declarat Orhan Simsek, pentru playsport.ro.

Afla mai multe despre: andrei chindrisş 

viewscnt
Articole similare