Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Adi Mutu, pus în dificultate la primul interviu de la noua echipă! Ce a răspuns întrebării: ”Ce înseamnă Rapid pentru tine?”

VIDEO | Adi Mutu, pus în dificultate la primul interviu de la noua echipă! Ce a răspuns întrebării: ”Ce înseamnă Rapid pentru tine?”

Rapid

Comentarii

Adi Mutu a oferit un prim interviu după ce a semnat cu Rapid, înlocuindu-l pe Mihai Iosif.

Adi Mutu a fost prezentat oficial de Rapid, miercuri, şi a oferit un prim interviu pentru contul oficial de Facebook al noii sale echipe.

”Briliantul” a vorbit despre provocările pe care le va înfrunta la noua echipă, dar a fost pus în dificultate de una dintre întrebările primite.

Legendele Rapidului au fost dezamăgite când au auzit că noul antrenor al echipei nu are de fapt vreo tangenţă cu clubul, ba chiar a fost rivalul formaţiei giuleştene.

Iar reacţia sa la întrebarea ”ce înseamnă Rapid pentru tine?” nu oferă semne de încurajare în această privinţă, deşi Mutu a afirmat că va da 100% pentru club.

Adi Mutu, pus în dificultate la primul interviu de la noua echipă

Mă simt bine, e un club de tradiţie, un club important al României. Mă bucur să fiu aici. Sunt concentrat să facem treabă bună şi să reuşim să avem rezultate şi mai bune de acum încolo.

Să spun ce înseamnă pentru mine... nu prea aş putea. Să spun din ceea ce am văzut ca adversar, acest spirit unic al Rapidului, pe care l-au construit de-a lungul anilor, alături de suporteri care transmit acea pasiune, pe care o vedem de fiecare dată.

Au fost alături de noi când jucam pentru echipa naţională, în Giuleşti. E o mare responsabilitate. Rezultatele acestui club şi istoria te obligă să ai o mare responsabilitate şi să fii concentrat, să dai 100% pentru acest club.

La începutul sezonului, Rapid juca extraordinar, cu o echipă foarte puternică. Pe urmă a fost acel recool, dar se poate remedia.

Ceea ce e foarte important e că am mare încredere în echipă, de aceea am acceptat să vin, am încredere că putem scoate anul acesta un rezultat bun pentru club.

După aia, la anul, când e şi centenarul, încercăm să ne întrecem. nu aş putea spune că sunt mulţumit sau nemulţumit de lot, fiind prima zi... mă abţin să dau verdicte, mai ales că înaintea mea a fost un antrenor care la început a avut rezultate pe măsură, pentru care trebuie felicitat.

Un antrenor a cărui pasiune pentru Rapid se ştie, născut şi crescut cu spiritul Rapidului, merită respectat şi felicitat, dar să vorbesc despre ce a făcut el nu mi se pare normal.

Îmi doresc să intru cât mai repede la antrenamente, e scurt timpul până la primul meci. Sunt bucuros că am astfel de jucătopri, Săpunaru şi Grigore sunt jucători alături de care am jucat la naţională.

Sper, alături de ei, să redresăm echipa. Indiferent de adversar, mergem la câştig. Primul meci va fi greu, venim după 10 meciuri fără victorie, trebuie să lucrăm mult la moral.

De sâmbătă începe alt campionat. Eu şi stafful meu vom da tot ce avem pentru club. Îi aşteptăm pe suporteri aproape de echipă, ei sunt esenţa acestui club”, a declarat Adi Mutu.

Afla mai multe despre: adi mutu 

viewscnt
Articole similare