Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Cristian Ganea a semnat! Clubul l-a prezentat: "Contract pe doi ani"

OFICIAL | Cristian Ganea a semnat! Clubul l-a prezentat: "Contract pe doi ani"

Stranieri

Comentarii

Cristian Ganea (30 de ani) a semnat un contract pe doi ani cu grecii de la Panathinaikos. Transferul a fost anunţat oficial, marţi, de către clubul elen.

Aflat pe lista de transferuri a Rapidului, Cristian Ganea a semnat un contract pe doi ani cu grecii de la Panathinaikos, după ce sezonul trecut a jucat pentru Aris.

OFICIAL | Cristian Ganea a semnat! Clubul l-a prezentat: "Contract pe doi ani"

Panathinaikos a anunţat, marţi, transferul fundaşului Cristian Ganea, crescut de Gică Hagi la academie şi fost la Athletic Bilbao.

"Panathinaikos anunţă achiziţia lui Cristian Ganea. Fundaşul stânga din România a semant un contract pe doi ani. Îi urăm bun venit şi mult succes în familia Panathinaikos", se arată într-un comunicat oficial al clubului elen.

Astfel, Cristian Ganea a schimbat echipa în campionatul Greciei, de la Aris Salonic la Panathinaikos, liber de contract. În două sezoane la Aris, Ganea a jucat 59 de meciuri şi a marcat o dată, dar şi-a trecut în cont şi două pase decisive.

  • 700.000 de euro este cota de piaţă a lui Cristian Ganea în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

— Panathinaikos F.C. (@paofc_) June 14, 2022

 

Cristian Ganea a fost pe lista de transferuri a Rapidului

La finalul lunii mai a apărut informaţia că Rapid îl vrea pe Cristian Ganea în ceea ce putea fi primul "tun" din "era" Dan Şucu în Giuleşti. Totuşi, fundaşul stânga a refuzat oferta "alb-vişiniilor" şi va continua să joace în Grecia, după ce a plecat liber de contract de la Aris Salonic. Ganea, jucător cu 8 selecţii în naţionala României, a strâns 30 de meciuri în toate competiţiile sezonului la Aris, în 27 dintre ele fiind titular.

Afla mai multe despre: cristian ganeatransferpanathinaikosoficial 

viewscnt
Articole similare