Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO OFICIAL | U Cluj transferă din Liga 1! Fotbalistul Rapidului a semnat cu formaţia nou-promovată: ”45 de goluri la nivelul primei ligi”

VIDEO OFICIAL | U Cluj transferă din Liga 1! Fotbalistul Rapidului a semnat cu formaţia nou-promovată: ”45 de goluri la nivelul primei ligi”

U Cluj

Comentarii

U Cluj a obţinut dramatic promovarea în Liga 1, la baraj, după ce i-a învins pe ”prietenii” de la Dinamo, scor 3-1 la general. În urma accederii în primul eşalon, ardelenii s-au pus pe făcut transferuri şi au confirmat deja venirea celui de al doilea jucător cu experienţă în prima divizie.

U CLuj a reuşit să revină în Liga 1 după o absenţă de şapte ani, după ce a reuşit să o învingă pe Dinamo la baraj, scor 3-1 la general, condamnându-i pe ”câini” la prima retrogradare din istorie.

Elevii lui Erik Lincar fuseseră acuzaţi că se vor lăsa bătuţi la baraj, dar au demonstrat că şi-au dorit să promoveze şi şi-au îndeplinit obiectivul.

Aşadar, odată cu promovarea în prima ligă, U Cluj are nevoie de întăriri, iar clubul a început campania de transferuri prin aducerea lui Andrei Piţian, de la Chindia Târgovişte.

Acum, ardelenii au confirmat a doua venire a verii, în forma lui Adrian Bălan, atacantul tocmai lăsat liber de contract de Rapid.

Universitatea Cluj continuă să se întărească pentru Liga 1. Al doilea nume care se alătură echipei conduse de Erik Lincar este Adrian Bălan (32 de ani), un vârf de atac cu 45 de goluri înscrise la nivelul primei ligi”, au notat cei de la U Cluj pe site-ul oficial.

U Cluj transferă din Liga 1

Adrian Bălan a oferit şi o primă reacţie în urma transferului, spunând că este fericit că a ajuns pe Cluj Arena şi că va da tot ce are pentru noua echipă.

O impresie foarte bună, un stadion foarte frumos, sper să am cât mai multe reuşite aici şi cât mai multe bucurii.

E o nouă provocare, mă bucur că am ajuns aici, este o echipă de tradiţie, o echipă cu suporteri, sper să îi facem cât mai mult fericiţi şi să îi bucurăm la fiecare meci.

Pentru mine este important să câştige echipa şi este normal că îimi doresc să marchez cât mai multe, nu ştiu... nu pot să zic un număr, dar îmi doresc să înscriu la fiecare meci.

O să dau totul la fiecare meci, o să încerc să înscriu cât mai multe goluri şi sper să fim fericiţi la finalul fiecărei partide şi să ne bucurăm împreună”, a declarat Adrian Bălan.

Afla mai multe despre: adrian bălan 

viewscnt
Articole similare