Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"S-a făcut!". Real Madrid a mutat din nou: contract până în 2028! Când va fi anunţat oficial

"S-a făcut!". Real Madrid a mutat din nou: contract până în 2028! Când va fi anunţat oficial

Real Madrid

Comentarii

Vinicius Jr. (22 de ani), "wonderkid"-ul lui Real Madrid, s-a înţeles cu campioana Europei pentru prelungirea contractului, scadent în 2024. Brazilianul a fost unul dintre oamenii-cheie ai sezonului trecut, încununat cu titlul de campioană şi cu încă un trofeu al Ligii Campionilor în palmaresul bogat al Realului.

Real Madrid i-a transferat pe Antonio Rudiger şi Aurelien Tchouameni, iar formaţia blanco îşi asigură viitorul. Negocierile pentru prelungirea contractului lui Vinicius Junior au fost finalizate cu succes şi urmează anunţul oficial.

"S-a făcut!". Real Madrid a mutat din nou: contract până în 2028! Când va fi anunţat oficial

După două sezoane în care "s-a căutat", brazilianul Vinicius şi-a intrat în formă la Real Madrid, iar în stagiunea recent încheiată a fost unul dintre cei mai buni jucători din echipă. Transferat în 2018 de la Flamengo, Vinicius a semnat cu Real Madrid până în 2024, iar contractul său se apropie de final.

Totuşi, Realul îşi asigură viitorul şi nu vrea să-l piardă pe brazilian. Astfel, părţile s-au pus la masa negocierilor, care s-au încheiat cu succes, potrivit jurnalistului Jorge Picon de la Goal. Sursa citată scrie că Vinicius Junior şi Real Madrid au bătut palma pentru prelungirea contractului: "S-a făcut!", a anunţat Jorge Picon.

Anunţul oficial al prelungirii contractului lui Vinicius Junior va fi făcut imediat ce fotbalistul brazilian va reveni la Madrid, din vacanţă, după un sezon în care a câştigat titlul în LaLiga şi Liga Campionilor.

Vinicius Jr. a jucat 52 de meciuri în toate competiţiile sezonului trecut, timp în care a marcat de 22 de ori şi a livrat 20 de assist-uri.

  • 100 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Vinicius Junior în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: vinicius juniorreal madridcontractprelungire 

viewscnt
Articole similare