Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu a început curăţenia generală la Rapid! 9 nume importante au plecat din Giuleşti

Adrian Mutu a început curăţenia generală la Rapid! 9 nume importante au plecat din Giuleşti

Rapid

Comentarii

Rapid a anunţat oficial că s-a despărţit de 9 jucători în această perioadă de transferuri.

După venirea lui Dan Şucu, Rapid are planuri şi vrea să redevină o forţă în Liga 1. Omul de afaceri a declarat că echipa din Giuleşti va avea buget de milioane de euro, iar fanii visează deja obiective măreţe. 

Celălalt finanţator, Victor Angelescu, a declarat că în câţiva ani Rapid se poate bate la titlu, dar nu exclude ca în sezonul viitor echipa patronată de el să facă o surpriză şi să cucerească campionatul în Liga 1. 

Astfel, luni, echipa pe care o antrenează Adi Mutu a anunţat că s-a despărţit oficial de Cătălin Hlistei, Petre Goge, Alexandru Dandea, Adrian Bălan, Nicolae Carnat, Saifeddine Alami, Raul Costin, Mircea Leasă şi Alexandru Ioniţă I. 

Cine sunt cele şapte vedete din Liga 1 aşteptate la Rapid

Florin Ştefan, fundaşul stânga de 26 de ani de la CFR Cluj, are şanse mari să ajungă în Giuleşti, conform spuselor lui Cristi Balaj, după ce a eşuat să se impună în Gruia.

Marco Dulca, închizătorul de 23 de ani al Chindiei, a fost sfătuit de tatăl său, fost rapidist, să facă pasul la echipa lui Mutu, având o clauză de reziliere de 300.000 de euro.

Sergiu Buş, atacantul de 29 de ani al CFR-ului, este la rândul său dezamăgit de şansele limitate primite în Gruia şi plănuieşte să plece.

Radu Boboc, fundaşul lateral de 23 de ani al Farului, mai are doar un an de contract cu trupa lui Gică Hagi şi ar putea fi tentat să îi ia locul lui Belu-Iordache.

Andrei Ciobanu, starul ”uitat” de la mijlocul Farului, în vârstă de 24 de ani, ar fi dorit de Mutu după colaborarea de succes de la naţionala U21.

David Miculescu, vedeta de 21 de ani din atacul UTA-ei, ar mai fi fost şi anterior pe lista ”Briliantului”, dar Rapid nu avea bugetul pentru a îl oferta până acum.

Kevin Luckassen, atacantul de 28 de ani trecut pe la Farul şi Sepsi, ar mai fi pe lista giuleştenilor, ca o alternativă la varianta Sergiu Buş.

Afla mai multe despre: rapid-mutu-liga 1 

viewscnt
Articole similare