Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Direct în lupta la titlu! Moruţan, transfer de ULTIMĂ ORĂ: antrenorul român îl scapă de Galata!

Direct în lupta la titlu! Moruţan, transfer de ULTIMĂ ORĂ: antrenorul român îl scapă de Galata!

Stranieri

Comentarii

Transferul lui Olimpiu Moruţan (23 de ani) este subiect de ultimă oră între cluburile Galatasaray şi PAOK Salonic. Răzvan Lucescu îl vrea pe Moruţan, fostul fotbalist de la FC Botoşani şi FCSB, pe care-l aruncă direct în lupta pentru titlul din Grecia. La Salonic, Olimpiu Moruţan va juca în cupele europene.

La un an de la transferul la Galatasaray, se poartă negocieri pentru ca Olimpiu Moruţan să schimbe echipă şi să plece împrumut la PAOK, unde este dorit de Răzvan Lucescu, antrenorul român care e gata să-l arunce direct în lupta pentru titlu.

Direct în lupta la titlu! Moruţan, transfer de ULTIMĂ ORĂ: antrenorul român îl scapă de Galata!

Galatasaray şi PAOK Salonic poartă negocieri de ultimă oră pentru transferul lui Olimpiu Moruţan, fotbalist dorit de Răzvan Lucescu în Grecia. Potrivit jurnalistului Georgios Sideridis, PAOK şi Galatasaray sunt în contact direct pentru Olimpiu Moruţan, iar grecii urmează să facă o ofertă.

Concret, conform sursei citate, este vorba despre un împrumut al lui Olimpiu Moruţan la PAOK, unde Răzvan Lucescu îl vrea pe mijlocaşul ofensiv. Moruţan ar fi al treilea român pe care Răzvan Lucescu l-ar aduce la Salonic în cele două mandate, după Alin Toşca şi Alexandru Mitriţă.

Împrumutul lui Olimpiu Moruţan la PAOK ar putea deveni un transfer definitiv. PAOK şi Galatasaray vor trece în contract şi o clauză de cumpărare definitivă, mai notează sursa menţionată anterior. Oferta oficială pentru Olimpiu Moruţan încă nu este pe masa turcilor de la Galatasaray, însă cluburile sunt în discuţii.

În vara lui 2021, Galatasaray a plătit 3,5 milioane de euro pentru transferul lui Olimpiu Moruţan, jucător care nu a reuşit să se impună în campionatul din Turcia. Mijlocaşul a jucat 33 de meciuri pentru Galata, în toate competiţiile, timp în care a marcat de trei ori şi a livrat patru pase decisive pentru colegi.

  • 3,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Olimpiu Moruţan în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: olimpiu morutan transfertransfer olimpiu morutanmorutan transfer paokpaok transfer morutanolimpiu morutan transfer razvan lucescu 

viewscnt
Articole similare