Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Galatasaray nu se refuză”. Gică Hagi, tentat să accepte oferta din Turcia. S-a gândit şi la posibilul înlocuitor la Farul

”Galatasaray nu se refuză”. Gică Hagi, tentat să accepte oferta din Turcia. S-a gândit şi la posibilul înlocuitor la Farul
Comentarii

Galatasaray trece prin schimbări majore, după sezonul ratat al clubului din Istanbul. Dursun Özbek i-a luat locul lui Burak Elmas pe postul de preşedinte al clubului, iar o persoană din echipa noului conducător a pus pe listă un antrenor român.

”Galatasaray nu se refuză”. Gică Hagi, tentat să accepte oferta din Turcia. S-a gândit şi la posibilul înlocuitor la Farul

Cu Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan în echipă, Galatasaray a încheiat un sezon dezamăgitor. Clubul de tradiţie s-a clasat pe locul 13 în campionat, iar nota de plată a venit. La ultimele alegeri din cadrul clubului, s-a schimbat preşedintele. 

Dursun Özbek a fost ales în fruntea clubului, iar acesta ia primele măsuri. Domenec Torrent nu rămâne pe banca echipei şi se caută un nou antrenor. 

Presa din Turcia a anunţat ieri că Gică Hagi (57 de ani) este pe lista scurtă a posibililor viitori antrenori ai lui Galatasaray. 

Gsp.ro. a anunţat că Hagi a fost foarte încântat de veste şi că că tehnicianul e tentat să semneze contractul, deoarece „Galata nu se refuză”. 

„Sunt tentat să merg la Galatasaray. O echipă unde suporterii îşi doresc performanţă, îşi doresc din nou să fie un nume important în Europa. Galata are un loc special în inima mea. Sufăr mereu când o văd la mijlocul clasamentului”, a fost mesajul pe care Hagi l-a transmis mereu apropiaţilor. „A spus şi că e singurul club pe care nu l-ar refuza”, au completat aceştia pentru gsp.ro. 

Antrenorul Farului a făcut istorie la Galatasaray! Hagi a evoluat la Galata între 1996 şi 2001. 

  • 192 de partide a evoluat Hagi în tricoul echipei Galatasaray

  • 71 de goluri a marcat ”Regele” pentru echipa din Turcia. De asemenea, a oferit 64 de pase de gol. 

Sursa menţionată anterior transmite chiar că Gheorghe Hagi are ”visul” de a o antrena din nou pe Galatasaray, formaţie la care a scris istorie ca jucător şi pe care a antrenat-o în două perioade, martie 2004 - mai 2005 şi octombrie 2010 - martie 2011.

De asemenea, „Regele” are o listă scurtă pentru antrenorii care să-i ia locul la Farul. Marele favorit este bunul său prieten, Costel Gâlcă (50 de ani).

BREAKING NEWS | 3 transferuri la Farul! Torje, un fotbalist cu 19 selecţii la naţionala României şi un străin au semnat cu echipa lui Gică Hagi 

Afla mai multe despre: gica hagigalatasarayfarulgalca 

viewscnt
Articole similare