Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | 3 transferuri la Farul! Torje, un fotbalist cu 19 selecţii la naţionala României şi un străin au semnat cu echipa lui Gică Hagi

BREAKING NEWS | 3 transferuri la Farul! Torje, un fotbalist cu 19 selecţii la naţionala României şi un străin au semnat cu echipa lui Gică Hagi

Farul

Comentarii

Gică Hagi (57 de ani) a reuşit 3 transfeuri importante la Farul. Constănţenii au anunţat, vineri, sosirile lui Romario Benzar, Gabi Torje şi Kevin Doukoure.

Farul a anunţat, vineri, 3 transferuri cu care echipa lui Gică Hagi se întăreşte pentru sezonul viitor de Liga 1.

OFICIAL | Romario Benzar, Gabi Torje şi Kevin Doukoure au semnat cu Farul!

Farul Constanţa a anunţat, vineri, într-un comunicat oficial, transferurile lui Romario Benzar, campion cu Viitorul în Liga 1 în 2017, Gabi Torje, retrogradat cu Dinamo, şi Kevin Doukoure. Ultimul este un ivorian de 23 de ani, mijlocaş central, care a jucat pentru Tabor Sezana, în Slovenia.

Cei trei jucători au semnat contracte pe câte doi ani cu Farul.

"Farul Constanţa a obţinut astăzi semnătura a trei jucători care vor evolua pentru clubul nostru din sezonul 2022-2023. Fundaşul Romario Benzar şi mijlocaşii Gabriel Torje şi Kevin Doukoure au semnat contracte valabile pentru următorii doi ani cu formaţia alb-albastră!", se arată într-un comunicat oficial Farului.

Afla mai multe despre: farultransferuriliga 1 

viewscnt
Articole similare