Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Soluţia care-i înfierbântă pe fani: Galatasaray vrea un antrenor român pe bancă! Echipa noului preşedinte îl doreşte pentru a-i antrena pe Moruţan şi Cicâldău

Soluţia care-i înfierbântă pe fani: Galatasaray vrea un antrenor român pe bancă! Echipa noului preşedinte îl doreşte pentru a-i antrena pe Moruţan şi Cicâldău
Comentarii

Galatasaray trece prin schimbări majore, după sezonul ratat al clubului din Istanbul. Dursun Özbek i-a luat locul lui Burak Elmas pe postul de preşedinte al clubului, iar o persoană din echipa noului conducător a pus pe listă un antrenor român.

Antrenorul român care a ajuns pe lista lui Galatasaray după schimbarea conducerii

Cu Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan în echipă, Galatasaray a încheiat un sezon dezamăgitor. Clubul de tradiţie s-a clasat pe locul 13 în campionat, iar nota de plată a venit. La ultimele alegeri din cadrul clubului, s-a schimbat preşedintele. 

Dursun Özbek a fost ales în fruntea clubului, iar acesta ia primele măsuri. Domenec Torrent nu rămâne pe banca echipei şi se caută un nou antrenor. 

Legendarul Fatih Terim, cel care a antrenat echipa în prima parte a sezonului recent încheiat, nu se află printre aleşii noilor şefi, iar mai multe informaţii au fost oferite de presa turcă. 

Fanatik.com.tr scrie că Erden Timur, care face parte din echipa noului preşedinte, se gândeşte la Gică Hagi pentru postul de antrenor. 

Sursa citată susţine că Erden Timur este un mare admirator al "Regelui", el fiind cel care le-a lansat invitaţia lui Gică Hagi şi Gică Popescu pentru a veni la meciul lui Galatasaray cu Barcelona, din acest sezon. 

Gică Hagi "este candidatul surpriză", susţine sursa citată, care adaugă că visul antrenorului român este de a antrena Galatasaray, din nou. 

Ca jucător, Gică Hagi a marcat istoria lui Galatasaray, între 1996-2001, iar pe clubul de pe Bosfor a revenit ca antrenor în două rânduri, între 2004-2005, şi în perioada 2010-2011. 

Totuşi, un alt antrenor important e pregătit să vină la echipa din Istanbul. Croatul Igor Tudor, care s-a despărţit de Verona, e nerăbdător să primească o ofertă din partea lui Galatasaray. De asemenea, turcul Okan Buruk, campion în Super Lig cu Istanbul Basaksehir în 2020, este şi el în fruntea listei. 

La începutul acestui an, presa din Turcia a scris despre noul proiect pregătit de Fatih Terim la Galatasaray, care l-ar fi inclus şi pe Gică Hagi

După apariţia informaţiei, antrenorul Farului Constanţa a reacţionat şi a vorbit despre situaţia de la Galatasaray

Afla mai multe despre: gica hagigica hagi galatasaraygalatasarayfarul constanta 

viewscnt
Articole similare