Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, din nou la Galatasaray! Mutare senzaţională: reconstrucţia clubului începe cu "Regele", Fatih Terim şi Didier Drogba

Gică Hagi, din nou la Galatasaray! Mutare senzaţională: reconstrucţia clubului începe cu "Regele", Fatih Terim şi Didier Drogba

Superliga

Comentarii

Presa din Turcia a anunţat planurile de viitor ale fostului antrenor al lui Galatasaray, Faith Terim. Legendarul tehnician al Turciei vrea să candideze pentru postul de preşedinte la echipa din Istanbul şi să-i includă în proiect pe Gică Hagi şi Didier Drogba.

Lui Gică Hagi îi va fi propus un post la Galatasaray dacă Fatih Terim devine preşedinte

În vârstă de 68 de ani, Fatih Terim a părăsit banca echipei sale de suflet în ianuarie, din cauza rezultatelor slabe din acest sezon, după ce a fost instalat în 2017. În locul său a fost adus Domènec Torrent, spaniol care nu se decurcă mai bine. 

Momentan, echipa românilor Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan se află pe locul 13, cu 28 de puncte, la trei puncte de zona retrogradării. 

Reconstrucţia la Galatasaray ar putea începe cu Fatih Terim, care plănuieşte să candideze pentru postul de preşedinte al lui Galatasaray. Actualul preşedinte, Burak Elmas, are parte de o opoziţie puternică, din cauza felului în care a fost administrat bugetul clubului. El a primit critici şi pentru lipsa de transparenţă în privinţa transferului lui Olimpiu Moruţan, de la FCSB. 

Publicaţia turcă Fotospor.com a anunţat cum ar putea arăta noul Galatasaray, cu Fatih Terim în fruntea clubului: "Experimentatul antrenor se află în Bodrum, momentan, unde se odihneşte, dar are în minte un plan la care se gândeşte de mulţi ani". 

Astfel, el consideră că fotbalul ar trebui condus de cei care au însemnat ceva în fenomen şi ar dori să imite modelul lui Bayern Munchen, unde foşti fotbalişti au primit funcţii în conducere. 

"Terim nu-şi doreşte doar compatrioţi, ci şi străini în administraţia la care visează", mai transmite sursa citată. 

Deşi nu este anunţat postul care ar urma să-i fie propus lui Gică Hagi, "Regele" face parte din planurile apropiatului său, alături de un alt fotbalist uriaş, Didier Drogba. 

Simbolul lui Galatasaray le-ar fi împărtăşit planul său lui Mustafa Cengiz, fost preşedinte al clubului, şi lui Abdurrahim Albayrak, fost vicepreşedinte şi membru al administraţiei. 

Ca jucător, Gică Hagi a marcat istoria lui Galatasaray, între 1996-2001, iar pe clubul de pe Bosfor a revenit ca antrenor în două rânduri, între 2004-2005, şi în perioada 2010-2011. 

Înaintea noului sezon, Gică Hagi şi Gică Popescu au fost invitaţii lui Fatih Terim în cantonamentul lui Galatasaray, iar momentul a fost marcat. 

În această iarnă, Gică Hagi a fost ofertat de FRF pentru a prelua naţionala României. 

Afla mai multe despre: gica hagifatih terimdidier drogbagalatasaraygica hagi galatasaray 

viewscnt
Articole similare