Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

I-au pregătit bagajele! Galatasaray vrea să scape de Moruţan: ”Nu a fost luat în considerare pentru sezonul următor”

I-au pregătit bagajele! Galatasaray vrea să scape de Moruţan: ”Nu a fost luat în considerare pentru sezonul următor”
Comentarii

Prestaţiile fotbaliştilor români legitimaţi în străinătate continuă să dezamăgească, iar Olimpiu Moruţan este unul dintre exemple. Mijlocaşul urmează să se despartă de Galatasaray în vara acestui an.

”Nu a fost luat în considerare pentru sezonul următor” Turcii i-au pregătit bagajele lui Moruţan! ”Nu a dat randamentul dorit”

Olimpiu Moruţan a fost cumpărat de Galatasaray, la începutul actualului sezon, de la FCSB, cu 4,1 milioane de euro. Deşi prestaţiile fotbalistului român au fost impresionante în prima parte a stagiunii, odată cu schimbarea antrenorului, Moruţan nu s-a mai bucurat de susţinerea noului tehnician.

Astfel, fotbalistul de 23 de ani este foarte aproape de a se despărţi de Galatasaray la finalul sezonului. Deşi au fost negocieri intense şi în iarna acestui an pentru un transfer în fotbalul arab, discuţiile au picat, iar Moruţan a rămas în Turcia. Acum, însă, jurnaliştii din Turcia i-au anunţat plecarea. 

Potrivit presei din Turcia, Olimpiu Moruţan şi Bariş Alper Yilmaz (21 de ani) au dezamăgit şi nu vor îmbrăca tricoul Galatei din vară. Cei doi tineri jucători nu vor fi cedaţi definitiv, ci vor fi împrumutaţi la un club care să le asigure minute de joc!

”S-a aflat că Moruţan şi Bariş, care nu au dat randamentul dorit la echipă, nu au fost luaţi în considerare pentru sezonul următor şi s-a decis trimiterea lor sub formă de împrumut pentru a progresa”, anunţă haber365.com.

  • 4 goluri şi 5 pase decisive a reuşit Moruţan în cele 39 de meciuri jucate în acest sezon pentru Galatasaray, în toate competiţiile
  • 4,3 milioane de euro valorează Moruţan conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Galatasaray este pe locul 13, cu 48 de puncte. Liderul clasamentului este Trabzonspor. cu 78 de puncte! 

Afla mai multe despre: olimpiu morutangalatasaray 

viewscnt
Articole similare