Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan, în topul celor mai bine cotaţi jucători din Turcia. Ce scrie presa din străinătate

Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan, în topul celor mai bine cotaţi jucători din Turcia. Ce scrie presa din străinătate
Comentarii

Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan, în topul celor mai bine cotaţi jucătorii din Turcia

Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan, în topul celor mai bine cotaţi jucători din Turcia

Cei de la CIES Football Observatory au publicat topul celor mai bine cotaţi 5 jucători care evoluează în campionatul Turciei. Pe listă se află şi cei doi fotbalişti români, Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan.

Kerem Akturgoglu (23 de ani, Galatasaray) - 20,3 milioane de euro

Victor Nelsson (23 de ani, Galatasaray) - 14,1 milioane de euro

Alexandru Cicâldău (24 de ani, Galatasaray) - 13,8 milioane de euro

Attila Szalai (24 de ani, Fenerbahce) - 13,4 milioane de euro

Olimpiu Moruţan (23 de ani, Galatasaray) - 10,7 milioane de euro

Situaţia lui Moruţan VS. Situaţia lui Cicâldău

Olimpiu Moruţan a avut parte de un sezon greu la Galasaray. Transferat în vara lui 2021 pentru o sumă de 4,1 milioane de euro, cu bonusuri incluse, Moruţan a devenit al doilea jucător român transferat de turci în acea perioadă de mercato.

Alex Cicâldău făcuse deja pasul la Istanbul, în schimbul sumei de 6,5 milioane de euro, urmând să aibă un sezon mult mai bun decât conaţionalul său.

Olimpiu Moruţan a început bine la Galata, cu goluri şi pase decisive încă din primele meciuri, dar forma sa s-a schimbat rapid. Românul a început să ”dispară” în momente importante şi şi-a pierdut locul din primul 11 al fostei campioane a Turciei.

Conform publicaţiei Fanatik, antrenorul Galatei ar dori să îi mai dea o şansă lui Moruţan şi ar urma să îl includă, pe cât posibil, în primul 11 la următoarele meciuri.

Doar cinci etape au rămas din campionatul Turciei, iar Galatasaray nu are şanse să prindă cupele europene, dar nici şanse mari să retrogradeze.

Aşadar, urmând să dispute mai multe meciuri ”lipsite de consecinţe”, Torrent ar fi dornic să îi ofere o nouă şansă lui Moruţan.

De cealaltă parte, turcii de la Fotomac scriu că gruparea din prima ligă italiană este dispusă să plătească 10 milioane de euro pentru a-l transfera pe Alexandru Cicâldău.

  • 6.5 milioane de euro au plătit cei de la Galatasaray pentru transferul lui Alexandru Cicâldău de la Universitatea Craiova, în vara anului 2021
  • 36 de meciuri, cinci goluri şi şase pase decisive a reuşit Cicâldău în acest sezon pentru Galatasaray

Afla mai multe despre: alexandru cicaldauolimpiu morutangalatasaray 

viewscnt
Articole similare