Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer BOMBĂ pentru un fotbalist al naţionalei chiar în ziua meciului cu Muntenegru. Un club de mare tradiţie din Europa a făcut oferta. Ce salariu a pus pe masă

Transfer BOMBĂ pentru un fotbalist al naţionalei chiar în ziua meciului cu Muntenegru. Un club de mare tradiţie din Europa a făcut oferta. Ce salariu a pus pe masă

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României nu traversează cea mai bună perioadă, însă, cu toate acestea, un fotbalist din lotul lui Edward Iordănescu este aproape de transferul carierei.

Naţionala României abia a obţinut prima victorie în cele cinci meciuri disputate cu Edward Iordănescu pe banca tehnică, astfel că rezultatele tricolorilor nu sunt la nivelul aşteptărilor. Cu şanse mici de a se impune în grupa din Liga Naţiunilor, din care mai fac parte Finlanda, Bosnia şi Muntenegru, România îşi pregăteşte şi campania de calificare pentru EURO 2024.

În ciuda prestaţiilor dezamăgitoare ale naţionalei, un fotbalist din lotul lui Edward Iordănescu este subiectul celui mai spectaculos transfer din această vară în fotbalul românesc. Adrian Rus a avut evoluţii apreciate în campionatul Ungariei, iar acum presa din Spania notează că Levante este dispusă să-l aducă pe fundaşul central român în actuala perioadă de transfeuri.

Retrogradată în liga secundă, Levante vrea să-şi întărească lotul pentru revenirea în La Liga, iar unul dintre fotbaliştii doriţi este chiar Adrian Rus. Oficialii clubului din Valencia sunt dispuşi să plătească 500 de mii de euro pentru a-l transfera pe fundaşul central, care va avea un salariu anual de 270 de mii de euro.

Adrian Rus, dorit şi în Elveţia

Însă Levante are concurenţă pentru semnătura lui Adrian Rus. FC Zurich a câştigat, la mare distanţă, campionatul în Elveţia, învingându-le pe Basel sau pe Young Boys. Acum, după titlul câştigat, elveţienii vor participa în preliminariile Ligii Campionilor, astfel că au nevoie de întăriri la echipă, iar oficialii au pus ochii pe Adrian Rus.

Concret, potrivit sport.ch, FC Zurich este interesată de transferul fundaşului central, iar Fehervar poate face profit cu transferul său, având în vedere că a plătit doar 250.000 de euro pentru a-l lua de la Academia Puşkaş, care l-a transferat gratis de la Sepsi, în 2019.

Fundaşul central, cu 11 selecţii la naţionala României, a fost unul dintre oamenii importanţi ai lui Fehervar în sezonul trecut. A jucat 28 de meciuri în toate competiţiile, timp în care a reuşit un assist şi a strâns 2.367 de minute pe teren.

  • 900.000 de euro este cota de piaţă a lui Adrian Rus, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: romania 

viewscnt
Articole similare