Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO OFICIAL | Jose Mourinho şi-a adus ”preferatul” la Roma! Fotbalistul a fost transferat pentru a treia oară de lusitan

VIDEO OFICIAL | Jose Mourinho şi-a adus ”preferatul” la Roma! Fotbalistul a fost transferat pentru a treia oară de lusitan

Serie A

Comentarii

Odată cu câştigarea Conference League, primul trofeu cucerit de Roma în ultimii 14 ani şi primul trofeu european din istoria clubului, Jose Mourinho îşi face toate poftele în ”Oraşul Etern” şi tocmai a completat transferul jucătorului său ”preferat”, clubul anunţând oficial mutarea.

Roma a reuşit să încheie primul sezon sub comanda lui Jose Mourinho pe poziţia a şasea, nimic spectaculos, dar a reuşit să cucerească primul trofeu european din istoria sa.

Formaţia italiană s-a impus împotriva lui Feyenoord în finala Conference League, devenind prima echipă din istorie care câştigă noua competiţie a UEFA.

Mulţumiţi de reuşita lui Mourinho, şefii din ”Oraşul Etern” s-au decis să îi facă pe plac lusitanului şi să îi dea liber la transferuri.

Primul jucător adus de Roma în această vară este ”preferatul” lui Mourinho, Nemanja Matic, care este transferat de ”The Special One” pentru a treia dată în cariera sa.

Povestea de ”dragoste” dintre antrenor şi jucător a început în iarna lui 2014, când Jose Mourinho îl aducea pe Matic înapoi la Chelsea, după ce acesta fusese cedat la Benfica, ca parte a transferului care l-a adus pe David Luiz la Londra.

Apoi, antrenorul portughez l-a adus pe internaţionalul sârb şi la Manchester United, înainte de a îl transfera şi la Roma, după expirarea contractului său din Premier League.

Jose Mourinho şi-a adus ”preferatul” la Roma

Sunt foarte fericit, foarte mândru să fac parte din acest club, primele impresii sunt foarte bune, sunt entuziasmat să încep antrenamentele cu echipa.

Toată lumea ştie că Roma este un club mare şi antrenorul Jose Mourinho, toată lumea ştie că am lucrat deja cu el, avem o conexiune bună, el este desigru unul dintre motivele pentru care am venit aici.

Şi cum spuneam, Roma este un club mare, cu o bază mare de suporteri şi joacă într-o ligă foarte bună, deci decizia nu a fost foarte grea.

Nu e mereu uşor să lucrezi cu el, poate fi dur, dar este un învingător şi este ce îmi doresc de la antrenorul meu, exact ce îmi place în carieră mea este să câştig şi el este un învingător şi transferă această energie echipei.

Cum spuneam, sunt entuziasmat să încep să lucrez cu el, cu echipa şi sper că putem face lucuri importante împreună”, a declarat Nemanja Matic, la prezentarea oficială.

Afla mai multe despre: nemanja matic 

viewscnt
Articole similare