Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul lui Jose Mourinho pentru PSG, după ce s-a spus că este dorit în capitala Franţei

Răspunsul lui Jose Mourinho pentru PSG, după ce s-a spus că este dorit în capitala Franţei
Comentarii

Mauricio Pochettino este foarte aproape de o plecare de la PSG, după ce antrenorul argentinian nu a reuşit să obţină perfomanţe notabile cu echipa în UEFA Champions League.

Răspunsul lui Jose Mourinho pentru PSG, după ce s-a spus că este dorit în capitala Franţei

Parisul şi-a mutat atenţia către găsirea unui înlocuitor pentru Mauricio Pochettino, după ce a oficializat semnarea lui Mbappe până în 2025. Pochettino, antrenor care n-a reuşit pe plan european, are zilele numărate pe Parc des Princes.

Numirea unui nou antrenor a devenit obiectivul principal al şefilor de la PSG, fericiţi că l-au convins pe Kylian Mbappe să semneze un nou contract, până în 2025. Marea dorinţă a emirului din Qatar, Al Thani, este Zinedine Zidane, dar "Zizou" i-a refuzat pe parizieni.

În presă au apărut informaţii că Jose Mourinho ar fi dorit de PSG. Portughezul a ajuns sezonul trecut la AS Roma, echipă pe care a calificat-o în Europa League şi alături de care a cucerit trofeul Conference League, acesta fiind primul trofeul european din istoria clubului italian. 

Fabrizio Romano, expertul în mercato, susţine că Morinho nu doreşte să plece de la AS Roma şi doreşte să îşi continue proiectul pe care l-a început. Presa internaţională a scris despre mutările care vor urma la Roma, iar lustinaul vrea să ducă echipa în UEFA Champions League. 

Jose Mourinho a vorbit despre viitorul lui după ce a câştigat Conference League cu AS Roma

”Sunt multe lucruri care îmi trec prin minte acum. Sunt la Roma de 11 luni şi am înţeles imediat unde mă aflu. Aşa cum le-am spus şi băieţilor, în Torino, în vestiar, am făcut ce trebuia să facem, treaba noastră, însă astăzi nu a fost muncă, azi a fost istorie şi am scris istorie. Conference League e o competiţie pe care am crezut că o vom câştiga din start, am devenit încet din ce în ce mai puternici şi am întâlnit echipe din ce în ce mai puternice, însă ţinteam la treofeu, am sacrificat câteva puncte în campionat, fără să pierdem calificarea în Europa League. 

Voi rămâne aici, chiar dacă vor veni oferte, vreau să rămân la Roma şi trebuie să înţelegem ce vor conducătorii din sezonul următor, pentru a putea continua în acest ritm, să ne definim direcţia pentru sezonul următor. Mă simt ca un jucător de-al Romei, ca un fan al lui Inter, Chelsea, sunt nebun după Real Madrid, însă cu tot respectul pentru cluburile la care am lucrat, simt 100% echipa Romei. 

Astăzi mi s-a spus că m-am alăturat domnului Trapattoni, am câştigat în trei decenii diferite, iar asta mă face să mă simt bătrân, însă acum merg în vacanţă, stau pe plajă, în faţa casei şi mă gândesc la toate aceste lucruri”, a declarat Jose Mourinho, potrivit tuttomercatoweb. 

De asemenea, Jose Morinho a dezvăluit cât de special este pentru el trofeul Conference League cucerit cu AS Roma. 

”Lucrul incredibil la cariera mea, pe lângă victoriile cu Manchester United, a fost când am câştigat cu Porto, Inter şi acum cu Roma, e ceva special. E uşor să câştigi atunci când se aşteaptă toată lumea, dar e special să câştigi când faci ceva istoric. Sper ca fanii să ne aştepte şi să sărbătorească alături de noi”, a spus portughezul. 

Afla mai multe despre: mauricio pochettino- psg-morinho-psg 

viewscnt
Articole similare