Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Impresarul” Paul Iacob? Mesajul transmis de noul fundaş al Rapidului unui fost coechipier

”Impresarul” Paul Iacob? Mesajul transmis de noul fundaş al Rapidului unui fost coechipier

Rapid

Comentarii

Paul Iacob a fost transferat de Rapid în urma expirării înţelegerii sale cu Chindia. S-a zvonit că acestuia i s-ar putea alătura un fost coechipier de la Târgovişte şi Viitorul, iar apărătorul central a vorbit despre posibila venire a sa în Giuleşti.

Paul Iacob a fost căpitanul Chindiei în sezonul de abia încheiat şi a fost unul dintre jucătorii lui Emil Săndoi care au lăsat o impresie bună, în ciuda sezonului modest reuşit.

Dacă târgoviştenii au fost la un pas de a prinde play-off-ul în 2021, în actuala stagiune Chindia a fost aproape de a retrograda, salvându-se la baraj, la loviturile de departajare.

Aşadar, mai multe nume importante au plecat de la Târgovişte, printre care Emil Săndoi, Andrei Piţian, care a semnat cu U Cluj, sau Paul Iacob, care a ajuns la Rapid.

Apărătorul central a oferit un interviu odată cu reunirea lotului giuleştean şi a recunoscut că nu a putut refuza o astfel de oportunitate.

S-a zvonit că Marco Dulca i s-ar putea alătura lui Iacob la Rapid, iar apărătorul i-a transmis un mesaj fostului coechipier de la Chindia şi Viitorul: că şi-ar dori ca acesta să i se alăture în Giuleşti.

Mesajul tranmis de Paul Iacob unui fost coechipier

Abia aşteptam să cunosc colegii, ieri am avut primul contact cu ei. Sper să facem două cantonamente foarte bune şi să începem cu bine.

În primul rând e Rapid, cu siguranţă ca această şansă vine o dată în carieră. Nu am vrut să scap acest lucru din vedere şi cu siguranţă şi suporterii au avut rolul lor.

Să câştig trofee şi să facem performanţă. Eu voi învăţa cu siguranţă foarte multe de la ei (n.r. Săpunaru şi veteranii de la Rapid).

Încerc să îmi fac datoria când voi fi folosit lângă unul dintre ei sau mai sus. Îmi plăcea, normal, nu am cum să spun că nu îmi place Adi Mutu.

A fost un jucător excepţional, sunt convins că şi ca antrenor va demonstra.

(n.r. Marco Dulca vine la Rapid?) Ştiu că s-a vorbit foarte mult despre Marco, mi-aş dori să vină şi el, dar sincer nu ştiu nimic”, a declarat Paul Iacob.

Afla mai multe despre: paul iacob 

viewscnt
Articole similare