Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Tripletă” de români într-un campionat de top! Anunţul făcut în presa internaţională

”Tripletă” de români într-un campionat de top! Anunţul făcut în presa internaţionalăgalerie foto

Transferuri

Comentarii

Odată cu promovarea în Serie A, Cremonese s-a pus pe întărit lotul, pentru a avea şanse de a se menţine în prima ligă. Cu Dennis Politic deja la club, formaţia italiană mai pregăteşte transferurile a doi jucători români, cu apariţii pentru naţionalele noastre.

Cremonese a reuşit una dintre marile surprize ale sezonului din Serie B, după ce a încheiat campionatul pe locul al doilea şi a obţinut promovarea în Serie A.

Deşi a fost înfiinţată în urmă cu 119 ani, echipa italiană a promovat în Serie A pentru doar a opta oară în istoria sa, iar performanţa reuşită de echipa care evolua în al treilea eşalon în 2017 a fost apreciată de fani.

Însă, odată ajunsă pe prima scenă a fotbalului românesc, formaţia nou-promovată are mare nevoie de întăriri, având altfel şanse minime de a se menţine în Serie A.

Cremonese are deja un român în lot, pe Dennis Politic, braşoveanul de 22 de ani crescut de Manchester United, care a sosit la club în iarnă, de la Bolton Wanderers, în schimbul sumei de 60.000 de euro.

Acestuia i se va alătura, conform Sky Sport Italia, Ionuţ Radu (25 de ani), care urmează să fie împrumutat de Inter echipei nou-promovate.

”Tripletă” de români într-un campionat de top

Iar ”tricolorul” care va completa ”tripleta” de români de la Cremonese este chiar căpitanul echipei naţionale, Vlad Chiricheş (32 de ani), aflat la final de drum la Sassuolo, notează jurnaliştii italieni.

Dorit şi de Monza, Cremonese pare să fi câştigat cursa pentru semnătura românului, dorit de formaţiile nou-promovate graţie experienţei sale în Serie A, atât alături de actuala echipă, cât şi de Napoli.

Tras pe linie moartă la Sassuolo şi criticat vehement pentru prestaţiile de la ultima acţiune a echipei naţionale, căpitanul României are şanse minime să mai continue la trupa ”neroverdi”.

Dacă Vlad Chiricheş a însumat nu mai puţin de 75 de apariţii în tricoul selecţionatei noastre, Ionuţ Radu şi Dennis Politic nu au apucat să debuteze la naţionala mare.

Goalkeeper-ul a făcut senzaţie la U21, dar a eşuat să facă pasul la prima reprezentativă, în timp ce Politic a îmbrăcat tricoul României doar până la U17.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cremonese 

viewscnt
Articole similare