Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Nedelcearu, pe lista unei alte echipe din Liga 1. Pretendenta la titlu a pus ochii pe fundaşul dorit şi de FCSB în trecut

Ionuţ Nedelcearu, pe lista unei alte echipe din Liga 1. Pretendenta la titlu a pus ochii pe fundaşul dorit şi de FCSB în trecut

Fotbal intern

Comentarii

Ionuţ Nedelcearu se poate întoarce în Liga 1, dar nu la FCSB, echipă care s-a interesat de acesta la începutul lunii.

Ionuţ Nedelcearu a ajuns vara trecută la Crotone, în Serie B, dar a retrogradat în a treia divizie din Italia.

Internaţionalul român mai are contract încă două sezoane cu formaţia calabreză, dar intenţiile sale sunt clare. Nu vrea să evolueze în al treilea eşalon fotbalistic italian, astfel că doreşte o nouă experienţă.

Pe numele fundaşului de 26 de ani au venit mai multe oferte, din străinătate, dar şi din Liga 1.

Ionuţ Nedelcearu, pe lista Universităţii Craiova, după ce a fost dorit şi de FCSB în trecut

Din România, clubul care a manifestat cel mai mare interes pentru acesta este FCSB, dar jucătorul a refuzat politicos când i-a fost menţionat numele de către Mihai Stoica.

Însă, un alt club din Liga 1 a intrat pe radar. Mihai Rotaru îl doreşte la Universitatea Craiova, informează Playsport.

Formaţia din Bănie a realizat deja primul transfer al acestei perioade. Oltenii l-au adus pe fundaşul central Raul Silva, dar vor mai multe soluţii în centrul defensivei.

Astfel, ţinta Craiovei a devenit Nedelcearu, dar acesta ar putea rămâne în Italia. Are oferte de la Pisa, unde este legitimat şi românul Marius Marin, şi Cremonese, unde sunt aşteptaţi să ajungă şi alţi doi conaţionali, Vlad Chiricheş şi Ionuţ Radu.

Pisa a ratat promovarea în Serie A în urma barajului, în timp ce Cremonese a promovat de pe poziţia a doua pe prima scenă a fotbalului din Italia.

Ionuţ Nedelcearu ar urma să ia o hotărâre cu privire la viitorul său săptămâna următoare, susţine sursa citată.

De-a lungul carierei, internaţionalul cu 21 de selecţii şi două goluri la prima reprezentativă a României a jucat la Dinamo, Ufa, AEK Atena şi Crotone.

În sezonul trecut, fundaşul central a avut 34 de apariţii în Serie B. A marcat şi două goluri.

Cota sa actuală este de un milion de euro, potrivit transfermarkt.com, în timp ce la sfârşitul anului 2019 valora de patru ori mai mult.

Afla mai multe despre: craiovanedelcearu 

viewscnt
Articole similare