Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Radu Drăguşin s-a răzgândit pe ultima sută de metri! Fundaşul român a refuzat transferul şi i-a dat planul peste cap lui Juventus

Radu Drăguşin s-a răzgândit pe ultima sută de metri! Fundaşul român a refuzat transferul şi i-a dat planul peste cap lui Juventus

Stranieri

Comentarii

Juventus Torino îşi doreşte să îl transfere pe Andrea Cambiaso, fundaşul celor de la Genoa. În ecuaţia transferului intră şi Radu Drăguşin, care ar fi cedat către clubul din Serie B, informează gazzetta.it.

Radu Drăguşin nu şi-a dat acordul să joace în Serie B, la Genoa

Radu Drăguşin ar trebui să fie parte din tranzacţia care îl va aduce pe Andrea Cambiaso la Juventus. În schimbul lui Cambiaso, bianconerii doresc să îl cedeze pe apărătorul român la Genoa şi să mai plătească 4 milioane de euro.

Deşi totul părea să fie în regulă, iar Andrea Cambiaso trebuia chiar să efectueze vizita medicală, miercuri a apărut prima problemă: Radu Drăguşin nu s-a înţeles cu Genoa şi nu ar vrea să joace în Serie B, iar dacă nu va rămâne la Juventus ar căuta un transfer în străinătate.

În cazul în care nu se va ajunge la un acord între Drăguşin şi Genoa, torinezii ar putea să îl cumpere pe Andrea Cambiaso cu o sumă de transfer în jur de 10 milioane de euro.

În sezonul 2021-2022, Radu Drăguşin a fost împrumutat de Juventus la Sampdoria Genoa şi la Salernitana, în Serie A. Drăguşin a jucat îm 20 de partide sezonul trecut (13 pentru Sampdoria şi 7 pentru Salernitana).

Afla mai multe despre: radu drăguşin 

viewscnt
Articole similare