Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Specialist în faze fixe! Nicolae Stanciu a marcat din nou superb din lovitură liberă în China | VIDEO

Specialist în faze fixe! Nicolae Stanciu a marcat din nou superb din lovitură liberă în China | VIDEO

Stranieri

Comentarii

Meciul şi reuşita pentru Nicolae Stanciu. Mijlocaşul român a marcat al patrulea gol pentru Wuhan Three Towns, de această dată din lovitură liberă.

Nicolae Stanciu a marcat din nou în China

Lui Nicolae Stanciu îi merge de minune în Asia, după ce a semnat cu Wuhan Three Towns. După ultima reuşită, tricolorul a ajuns la patru goluri şi trei pase decisive în şase meciuri. 

În ultimul meci din campionatul Chinei, Nicolae Stanciu a ieşit din nou la rampă şi a arătat că e specialistul fazelor fixe. 

După ce Gungzhou FC a deschis scorul pe teren propriu în minutul 21, Wuhan Three Towns a egalat rapid, două minute mai târziu. 

Nicolae Stanciu a executat de la 25 de metri o lovitură liberă, l-a surprins pe portarul advers şi a marcat superb pentru 1-1. 

Nicolae Stanciu: ”În lot sunt mulţi jucători cu experienţă!”

”(n.r. cum se simte în China) Mă simt destul de bine. Mă bucur foarte mult că am reuşit să mă integrez foarte-foarte repede în echipă. Chiar dacă suntem pentru prima oară în Super Liga din China, în lot sunt mulţi jucători cu experienţă.

Iar asta m-a ajutat şi pe mine mult la nivel de integrare. Să ştii că nu mă schimbă cu nimic ce a scris presa de aici pentru că eu sunt construit să mă pun în slujba echipei. Mereu o să fac asta.

(n.r. cum i se pare fotbalul din China în comparaţie cu cel din Europa) Se investeşte destul de mult din punct de vedere financiar, în general. Uite, la Wuhan Three Towns, spre exemplu, am fost bucuros să descopăr jucători chinezi extraordinari de buni.

Nu mai spun de cei tineri, care sunt foarte talentaţi! Şi asta dincolo de numărul de jucători străini permis de regulile campionatului. Unde fiecare echipă încearcă prin investiţii să aducă o diferenţă de valoare”, a spus Nicolae Stanciu, potrivit Playsport, după penultimul meci din campionat. 

Afla mai multe despre: nicolae stanciugol nicolae stanciu 

viewscnt
Articole similare