Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Internaţionalul român dorit de Gigi Becali va continua în străinătate. FCSB trebuie să se reorienteze

Internaţionalul român dorit de Gigi Becali va continua în străinătate. FCSB trebuie să se reorienteze

Stranieri

Comentarii

În căutare de fundaşi centrali, Gigi Becali a ofertat şi un internaţional român din Italia, dar acesta are şanse mari să continue în străinătate.

După plecările lui Andrei Miron şi Vinicius, dar şi accidentarea lui Iulian Cristea, FCSB a rămas fără fundaşi centrali de meserie, astfel că Gigi Becali s-a pus pe căutări pentru a întări centrul zonei defensive.

Printre ţintele sale s-a numărat Ionuţ Nedelcearu şi Alin Şeroni, dar nu s-a ajuns la nicio înţelegere cu niciunul.

Nedelcearu, internaţional cu 21 de selecţii pentru prima reprezentativă a României, este legitimat la Crotone, formaţie care a retrogradat din Serie B, astfel că situaţia jucătorului este incertă.

Astfel, Nedelcearu este hotărât să plece de la Crotone, dar vrea să continue în străinătate.

Şansele cele mai mari sunt ca românul să ajungă la o formaţie tot din a doua divizie din Italia, una cu care s-ar afla în discuţii avansate, conform Spotmedia.

Ionuţ Nedelcearu a ajuns la Crotone în vara anului trecut, fiind cumpărat de italieni pentru 1,25 de milioane de euro, potrivit transfermarkt.com, de la AEK Atena.

Cotat în momentul actual la un milion de euro, fundaşul de 26 de ani a fost jucător de bază la Crotone. În stagiunea recent încheiată, acesta a avut 34 de apariţii în Serie B. A marcat şi două goluri.

Nedelcearu: ”În liga a treia (n.r. Serie C) nu voi juca”

”În liga a treia (n.r. Serie C) nu voi juca, am vorbit şi cu preşedintele, chiar dacă mai am contract cu ei doi ani, a spus că mă va lăsa să plec, fiindcă nu mă poate ţine în Serie C.

Însă important acum este ce oferte voi avea şi unde voi alege, pentru că nu voi mai face niciodată ca anul trecut, să merg cu capul înainte, să mă grăbesc”, declara Nedelcearu, pentru Orange Sport, la începutul lunii.

Mihai Stoica: ”Îmi place Nedelcearu”

"Dacă mă pui să aleg un fundaş central pe care să i-l propun lui Gigi, nu am niciunul din Liga 1. Unul care-mi place, a retrogradat în Serie C, e Nedelcearu. Ştiu trecutul dinamovist, ştiu că-mi place. Îmi place Nedelcearu. 

Nu s-a discutat nimic, nici cu Gigi nu am discutat. Acum m-am gândit la un fundaş central român şi-mi place Nedelcearu. Nu ştiu nimic contractual despre el, doar îmi place. Eu nu ştiu cum a ajuns la acel nivel, de Serie C", afirma Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: nedelcearufcsb 

viewscnt
Articole similare