Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a dezvăluit numele apărătorului pe care l-a ofertat: ”O să vină un fundaş, poate doi”

Gigi Becali a dezvăluit numele apărătorului pe care l-a ofertat: ”O să vină un fundaş, poate doi”

FCSB

Comentarii

FCSB este în căutarea a noi fundaşi centrali, după plecările lui Andrei Miron şi Vinicius şi accidentarea lui Iulian Cristea. Gigi Becali a confirmat că plănuieşte să aducă cel puţin un nou stopper şi a dezvăluit numele apărătorului din Liga 1 pe care l-a ofertat.

La primul meci oficial ca selecţioner al echipei naţionale, Edi Iordănescu a pus la cale un ”artificiu” tactic şi l-a intordus pe Iulian Cristea pe postul de închizător.

După doar 12 minute, fundaşul FCSB-ului era înlocuit din pricina unei accidentări la genunchi, care are să îl ţină jumătate de an în afara gazonului.

Pentru Gigi Becali, accidentarea fundaşului este cu atât mai dureroasă întrucât tocmai renunţase la ceilalţi doi stopperi din lot, Vinicius şi Andrei Miron.

Fundaşul român a semnat deja cu Hapoel Haifa, în timp ce brazilianul nu şi-a găsit încă o nouă echipă, dar ar fi dorit de Petrolul.

Între timp, şi Dragoş Nedelcu, pe care MM Stoica afirma că FCSB vrea să îl utilizeze stopper, a semnat definitiv cu Farul, astfel că vicecampioana României a rămas cu doar un fundaş central apt, Denis Haruţ.

Aşadar, echipa roş-albastră are nevoie disperată de întăriri, iar, după ce a fost refuzată de Ionuţ Nedelcearu, a încercat să meargă pe altă variantă.

Gigi Becali a dezvăluit numele apărătorului pe care l-a ofertat

Calea Botoşani - FCSB este deja bine bătută, iar Gigi Becali pusese ochii pe un nou jucător al moldovenilor, pe care îl mai dorise în trecut, Alin Şeroni.

Fundaşul de 35 de ani este pe placul latifundiarului întrucât măsoară 1,95 metri, dar acesta nu va face pasul la Bucureşti.

Becali a dezvăluit că l-a ofertat pe Şeroni, dar că acesta şi-a prelungit contractul cu Botoşani, iar patronul FCSB-ului nu este dispus să mai plătească sume de transfer.

Da, pe Şeroni l-am vrut şi am vorbit cu el despre un transfer. Doar că Şeroni a semnat prelungirea cu FC Botoşani. Dacă e fraier şi a semnat prelugirea, ce să-i fac? Eu bani nu dau.

O să vedem cine vine, o să vină un fundaş central, poate chiar doi, dacă vom avea nevoie. Nu ştiu deocamdată”, a declarat Gigi Becali, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: alin şeroni 

viewscnt
Articole similare