Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clauza atipică pe care Constantin Gâlcă a avut-o în contractul cu FCSB: "Nu mă întrebaţi de ce a acceptat Becali!" | EXCLUSIV

Clauza atipică pe care Constantin Gâlcă a avut-o în contractul cu FCSB: "Nu mă întrebaţi de ce a acceptat Becali!" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Costel Gâlcă a fost invitat special în studioul Orange Sport, unde a abordat mai multe subiecte.

Clauza atipică pe care Constantin Gâlcă a avut-o în contractul cu FCSB: "Nu mă întrebaţi de ce a acceptat Becali!" |

În prezent, Constantin Gâlcă este liber de contract după ce ultima dată a antrenat în zona Golfului, la Al Hazem. Constantin Gâlcă este ultimul antrenor care a câştigat titlul cu FCSB, în 2015, iar cel mai înalt punct din carieră l-a atins când a fost antrenor la Espanyol, în LaLiga, între 2015 şi 2016.

Este cunoscută procedura pe care Gigi Becali o are cu antrenorii pe care îi alege la FCSB. Patronul a recunoscut public că se implică la echipă, şi că de multe ori ”dictează” schimbările. În sezoanele recent încheiate, au existat cazuri când echipa bucureşteană efectua 4 schimbări la pauză. 

Gâlcă a recunoscut că a ştiut să îşi pună o clauză în contract, care îi permitea să lucreze liniştit la FCSB cu Gigi Becali. Fostul antrenor de la FCSB a dezvăluit că i-a fixat lui Gigi Becali în contract o clauză de jumătate de milion, astfel că Becali nu îl putea concedia aşa uşor.

”Vreau, într-un fel sau altul, să mă lase să lucrez. Ai nevoie de timp, atunci trebuie să ţi-l asiguri, prin clauze. Trebuie să-ţi asiguri şi spatele. Trebuie să-mi plătească până la sfârşit contractul. Mi se pare ceva normal.

Aveam clauză de 500.000 de euro în contractul cu FCSB. Puteam să fiu dat afară sau să plec, era reciprocă. Nu mă întrebaţi pe mine de ce a acceptat”, a spus Costel Gâlcă, în exclusivitate, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: fcsb-becali-gâlcă-liga 1 

viewscnt
Articole similare