Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul interviu cu Iulian Cristea după ce s-a ”rupt” la naţională în partida cu Muntenegru: ”De la minut la minut a fost din ce în ce mai rău!”

Primul interviu cu Iulian Cristea după ce s-a ”rupt” la naţională în partida cu Muntenegru:  ”De la minut la minut a fost din ce în ce mai rău!”

FCSB

Comentarii

Jucătorul de la FCSB, Iulian Cristea, a a suferit un traumatism la genunchiul stâng la meciul cu Muntenegru, pierdut de România, scor 0-2.

Iulian Cristea a suferit un traumatism la nivelul genunchiului stâng cu afectarea ligamentului încrucişat anterior. Cristea a părăsit terenul accidentat în minutul 13.

Iulian Cristea a oferit un interviu pentru FCSB TV în care a vorbit despre perioada dificilă pe care o traversează. De asemenea el a dezvăluit şi ce obiective are cu echipa de club. 

”Lucrurile astea nu le putem controla. După un sezon bun, în urma căruia am fost convocat şi la echipa naţională... n-am terminat în picioare, cum s-ar zice. La săritura din minutul 1 am simţit cum a trosnit, doctorul de la lot a zis că ce vede în prima fază sunt ligamentele încrucişate. 

Dar genunchiul era stabil şi am zis să mai treacă nişte minute ca să văd cum e. Dar de la minut la minut a fost din ce în ce mai rău. Nu ne gândim la altceva decât la campionat, dar, în primă fază e important să ne calificăm în grupele Conference League”, a declarat fotbalistul FCSB-ului. 

Iulian Cristea l-a enervat pe Mihai Stoica! Ce îi reproşează oficialul FCSB

"Bine că e Cristea acolo, să vadă Zenica. Probabil că era charterul oricum... Crezi că ne-a explicat cineva? E problema echipei naţionale. Când e o accidentare de genul ăsta, având în vedere că e genunchiul umflat şi e lichid acolo, RMN-ul ca să fie relevant trebuie să se facă între 48 şi 72 de ore.

Ori mergea acasă, ori merge acolo, tot aia era. Bineînţeles că voiam să vină acasă. Abia mâine poate face RMN. Probabil ligamentul încrucişat anterior e rupt.

Foarte vinovat e şi el. Sunt foarte supărat pe el, că n-a ieşit de prima dată. Eu cred că a fost o entorsă şi el şi-a dat viaţa el la naţională şi pentru asta până în iarnă va sta şi noi trebuie să căutăm trei fundaşi centrali" a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport.  

Afla mai multe despre: fcsb-cristea-românia 

viewscnt
Articole similare