Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Un nou TUN marca CFR Cluj. Dan Petrescu şi-a făcut echipă stelară de Liga Campionilor. Un fundaş central din Danemarca a semnat cu ardelenii

BREAKING | Un nou TUN marca CFR Cluj. Dan Petrescu şi-a făcut echipă stelară de Liga Campionilor. Un fundaş central din Danemarca a semnat cu ardeleniigalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a câştigat cel de-al cincilea titlu consecutiv în Liga I, iar acum a bifat şi cel de-al cincilea transfer din această vară în vederea noului sezon.

UPDATE | CFR Cluj a anunţat transferul lui Denis Kolinger.

"Bun venit, Denis Kolinger!

Cluburile CFR 1907 Cluj şi Velje BK au ajuns la un acord privind împrumutul internaţionalului croat Denis Kolinger în Gruia până la finalul sezonului 2022/23.

Fundaşul central de 1,99 m a evoluat în mare parte a carierei sale în ţara natală la NK Zagreb şi NK Lokomotiva, iar în ultimul an şi jumătate a fost căpitanul celor de la Velje BK din Danemarca.

Îi urăm bun venit şi multă baftă în tricoul vişiniu" , a fost anunţul postat pe pagina oficială de Facebook a clubului.


CFR Cluj şi-a continuat hegemonia în fotbalul românesc şi a cucerit şi cel de-al cincilea titlu consecutiv în Liga I. La finalul unui sezon în care s-a luptat până spre final cu FCSB, ardelenii au profitat de pasul greşit făcut de roş-albaştri pe propriul teren cu FC Voluntari şi şi-au adjudecat un nou titlu în fotbalul românesc.

Echipa pregătită de Dan Petrescu intră în preliminariile Ligii Campionilor la începutul lunii iulie, astfel că a fost cea mai activă din Liga I pe piaţa transferurilor. După patru jucători aduşi deja, campioana României mai pregăteşte alte două lovituri înaintea meciurilor care urmează cu FC Pyunik, din Armenia, în primul tur preliminar.

BREAKING | Un nou TUN marca CFR Cluj. Dan Petrescu îşi face echipă stelară de Liga Campionilor. Un fotbalist pe placul lui Becali semnează cu ardelenii

Oficialii ardelenilor negociază intens pentru aducerea lui Jefte, atacantul care a impresionat în sezonul recent încheiat în tricoul Farului, iar acum sunt foarte aproape să îşi întărească şi defensiva prin transferul unui fundaş central cu o înălţime impresionantă.

Denis Kolinger are 28 de ani şi evoluează la fosta echipă a lui Constantin Gâlcă, Velje. Clubul danez a retrogradat în liga secundă, iar acum fundaşul central cu o înălţime de 1,99 metri este foarte aproape de a da lovitura carierei. Conform surselor Orange Sport, ardelenii sunt în discuţii avansate, iar venirea lui Denis Kolinger sub comanda lui Dan Petrescu este doar o chestiune de timp.

Cum fundaşul central croat încă are contract cu Vejle, CFR Cluj probabil va fi nevoită să achite o sumă de transfer pentru aducerea lui Denis Kolinger.

  • 500 de mii de euro valorează Denis Kolinger, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 2 goluri şi 1 pasă decisivă a reuşit Kolinger în cele 37 de meciuri jucate pentru Vejle
  • Kolinger a mai evoluat în carieră în ţara sa natală la NK Zagreb şi la Lokomotiva Zagreb

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare