Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Panduru a "radiografiat" primul transfer al verii la U Craiova: "Altfel nu venea niciodată!"

EXCLUSIV | Panduru a "radiografiat" primul transfer al verii la U Craiova: "Altfel nu venea niciodată!"
Comentarii

Basarab Panduru (51 de ani) a comentat, la Orange Sport, transferul lui Raul Silva (32 de ani) de la Braga la U Craivova, liber de contract. "Pandi" cunoaşte fotbalul portughez foarte bine, după ce a jucat la Benfica şi Porto, şi nu e impresionat de mutarea oltenilor.

Raul Silva este jucătorul Craiovei lui Mihai Rotaru. Neanunţat oficial, dar confirmat de Laszlo Balint, transferul fundaşului central în Bănie nu l-a impresionat pe Basarab Panduru, un cunoscător al fotbalului din Portugalia.

EXCLUSIV | Panduru a "radiografiat" primul transfer al verii la U Craiova: "Altfel nu venea niciodată!"

U Craiova l-a luat liber de contract pe Raul Silva, care şi-a terminat înţelegerea cu Braga, dar nu crede că acesta va rupe gura târgului în Liga 1.

"Sincer să fiu, sunt multe (n.r. - meciuri jucate, 15, sezonul trecut). Tu nu te duci la Estoril să joci fotbal, te duci să te plimbi, să stai la plajă. Ai Cascais, cel mai vestic punct din Europa, nu te duci acolo să joci. Atât trebuie să joace ca să vină la Craiova, din Portugalia. Nu venea nicioată, altfel, n-ai de ce să vii din Portugalia aici", a spus Basarab Pnaduru, la Orange Sport.

"Pandi" a spus că, probabil, salariul mai mare oferit de U Craiova a contat pentru Raul Silva, care, allfel, ar fi preferat să continue la Estoril sau la o echipă din subsolul clasammentului din Liga NOS.

"De ce să vii dacă ai contract la Braga? Ai jucat la Estoril şi la Braga, n-ai de ce să vii. Dacă ţi se termină contractul, de ce să iei la Estoril mai puţin? Sunt salarii mai mici ca la noi, al Estoril. La Craiova cred că e salariu mai mare", a mai declarat Basarab Panduru, în direct la Sport Report.

Basarab Panduru a jucat în Portugalia la două dintre cele mai mari cluburi din ţară, Benfica şi Porto, între 1995 şi 1999.

În vara lui 2019, Raul Silva era cotat de specialiştii de la transfermarkt.com la cinci milioane de euro. Lusitanul a evoluat ultima dată la Estoril. Sezonul trecut a strâns 19 partide la Estoril, timp în care a marcat de două ori.

Afla mai multe despre: basarab pandururaul silvatransferu craiova 

viewscnt
Articole similare